Asus ZenFone 2 Türkiye'de Satışa Çıktı!

Türkiye üzerinde ciddi bir satış grafiği yakalamayı arzulayan şirket, fiyat konumlandırmasıyla bir önceki modeli kadar agresif bir yol deniyor. İlk ZenFone bu şekilde piyasa içerisinde oldukça hızlı yayılan ve sevilerek kullanılan bir cihaz olmuştu.

Asus ZenFone 2 Türkiye'de Satışa Çıktı!

Bilgisayar kullanıcılarının senelerdir güvenerek tercih ettiği Asus, mobil sektöründe birkaç senedir kendi ürünleriyle piyasa içerisinde yer alıyor. Türkiye'de Android kullanıcılarının orta sınıf mobil cihaz arayışları arasında General Mobile ile birlikte başı çeken markalar arasında yer alan Asus bu kez daha yüksek bir lige çıkmak için daha iddialı bir donanıma sahip olan Asus ZenFone 2'yi Türkiye'de satışa sundu.

Telefonun donanımı bir önceki Asus ZenFone modeli ile kıyaslandığı zaman ciddi bir segment yükselişini gösteren ZenFone 2, 4 GB RAM, 2.3 GHz Intel Atom İşlemci ve 13 MP kamerası ile fiyat/kalite ortalamasını yakından takip edenlerin ilgisini toplamayı başardı. Asus Türkiye ve Kuzey Afrika Ülke Müdürü Bora Aras, telefonun Türkiye piyasasına sürülmesiyle birlikte şöyle bir açıklamada bulundu: “ZenFone 2’nin bileşenlerini tasarım, keskin görüntüler, hızlı şarj ve yüksek taşınabilirlik olarak sıralayabiliriz. ASUS ZenFone 2, insanların teknoloji ile ilişkilerinin günden güne daha hayati bir konuma geldiği bir çağda bu bileşenlerle fark yaratacak.”

Türkiye üzerinde ciddi bir satış grafiği yakalamayı arzulayan şirket, fiyat konumlandırmasıyla bir önceki modeli kadar agresif bir yol deniyor. İlk ZenFone bu şekilde piyasa içerisinde oldukça hızlı yayılan ve sevilerek kullanılan bir cihaz olmuştu. Asus ZenFone 2 hakkında çıkan haberleri detaylı bir şekilde incelemek istiyorsanız aşağıda yer alan bağlantılardan teknik özelliklerden fiyatlara kadar bilgi almanız mümkün.

ASUS ZenFone 2 Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Asus Zenfone 2 Benchmark Puanı ile Göz Kamaştırdı!

5 İnçlik Asus Zenfone 2'nin Teknik Özellikleri Belli Oldu

YORUMLAR