Asus Zenfone Lollipop Güncellemesi Gecikecek

Zenfone kullanıcıları için kötü haber

Asus Zenfone Lollipop Güncellemesi Gecikecek

Eğer Asus'un Zenfone serisi telefonlarından birini kullanıyorsanız sizin için kötü bir haberimiz var. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz ay Asus Zenfone Lollipop güncellemesinin Mayıs ayının ortalarından itibaren yayınlanmaya başlayacağını ve Zenfone 4, Zenfone 5 ve Zenfone 6 telefonların Android 5.0 işletim sistemine bu tarihten itibaren geçiş yapabileceğini duyurmuştuk. Fakat Asus son yaptığı açıklamayla işlerin umduğu gibi gitmediğini ve Zenfone telefonlar için Android 5.0 Lollipop güncellemesinin gecikeceğini duyurdu.

Asus, yaşanacak olan bu gecikmenin nedenini karşılaşılan problemlere bağlıyor. Asus'un açıklamalarına göre Asus mühendisleri Lollipop güncellemesinin verification - onaylama sürecinde sorun tespit etmiş. Bu nedenle daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunulması amacıyla güncellemeyi erteleme kararı alınmış. Fakat güncellemenin ne kadar erteleneceği ve ne zaman yayınlanacağı hakkında ek bilgi paylaşılmıyor. Zenfone telefonların yanında Asus PadFone S için de Android 5.0 Lollipop güncellemesinin gecikeceği bilgisi veriliyor.

Zenfone telefonlar için yayınlanacak Android 5.0 güncellemesi ile ilgili gelişmeleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyor olacağız.

Asus ZenFone 6 İncelemesi

YORUMLAR