Avast 2019, Yapay Zeka Destekli Özellikleriyle Çıkış Yaptı (Kampanyalı)

Siber güvenlik sektörünün lider isimlerinden Avast, bugün yayınladığı Avast 2019 sürümüyle ücretsiz ve premium kullanıcılarını mutlu edecek bir dizi yeniliği, anti-virüs programına dâhil ettiğini duyurdu.

Avast 2019

Siber güvenlik sektörünün lider isimlerinden Avast, bugün yayınladığı Avast 2019 sürümüyle ücretsiz ve premium kullanıcılarını mutlu edecek bir dizi yeniliği, anti-virüs programına dahil ettiğini duyurdu. Avast 2019 ile kullanıcıların gelişmiş yapay zeka teknolojilerinden faydalanacakları kaydedilirken, artık kullanıcıların yemleme (phishing) ve mahremiyet koruması konusunda daha iyi hizmet alacakları, tam ekran modu hiç sıkıntı yaşamadan kullanacakları açıklandı.

Yapay zekayla Avast 2019’a eklenen en önemli özellik ise gelişmiş tehdit tespit sistemi oldu. Yeni sistemin özellikle yemleme konusunda aktif olarak çalışacağı, bütün bağlantı adreslerini otomatik olarak kontrol ederek, kullanıcılarının sahte sitelere girmelerini engelleyeceği belirtildi. Yapay zekanın site kontrolü yaparken, internet sitelerinin işaretlerini, alan adı meta bilgilerini ve sitenin temasındaki farklılıkları kontrol edeceği dile getirildi. Böylece Avast’ın yemleme için açılan siteleri saniyeler içinde tespit edebilir konuma geldiği ve artık herhangi bir Avast kullanıcısını sahte siteyle kandırmanın çok mümkün olmadığı aktarıldı.

Avast 2019 rahatsız etme 1

Rahatsız etme özelliği

Avast 2019 ile kullanıcıların hizmetine sunulan Rahatsız Etme Modu, kullanıcıların bildirim almak istemedikleri durumlarda aktif olacak. Üçüncü parti üreticilerin uygulamaları da dahil olmak üzere Windows, elektronik posta, mesajlaşma programı ve tarayıcı bildirimlerinden kaçınmak isteyenlerin yeni özelliği aktif hale getirmek suretiyle sessizce işlerine devam edebilecekleri söylenenler arasında yerini aldı.

Avast 2019 hassas veri kalkanı

Hassas veri kalkanı

Sadece ücretli Avast sürümü kullananlara açılan hassas veri kalkanı özelliğinin, siber suçlulara ve ajanlara karşı ekstra koruma sağlayacağı belirtildi. Kalkanın açık olduğu durumunda Avast 2019 sürümünün veri dosyaları, sağlık kayıtları, seyahat belgeleri gibi hassas dosyaları tespit edeceği ve bütün bu dosyalar için ayrıca koruma sağlayacağı söylendi. Korumanın açık olduğu durumlardaysa üçüncü parti erişimcilerin – virüsler gibi – dosyaları okuyamayacakları, sistemin dosyaları kullanıcı haricindeki kişilerin okuyamayacağı şekilde saklayacağı vurgulandı.

Avast 2019 gelişmiş tarama 1

Geliştirilmiş akıllı tarama

Avast 2019’un çok sevilecek bir başka özelliğiyse geliştirilmiş taraması olarak gösterildi. Virüs, yazılım güncellemesi, ağ problemleri ve performans sorunlarını tek seferde aramaya başlayacak olan güvenlik programı, böylece tek tıkla ücretsiz ve ücretli kullanıcılarının bilgisayarlarındaki bütün problemleri çözmeyi hedefliyor.

Avast 2019 wifi güvenliği

Artırılmış ağ güvenliği

Avast'ın Wi-Fi Inspector özelliği, kullanıcı ağına bağlı yönlendiricileri, PC'leri, mobil ve IoT cihazlarını tarayan ve bulan, sorunları nasıl giderebileceğine dair çözümler sunan ücretsiz bir özellik olarak, geliştirilmiş cihaz tanımlaması ve güvenlik açıklarının daha kapsamlı bir şekilde tespit edilmesi için geliştirildi. Bu özelliğin ağda bulunan cihazları ayrıntılı bir haritada görüntüleyeceği ve kullanıcıların yerel ağlarına bağlı cihazları ziyaret ederek, kontrol etmelerini kolaylaştıracağı aktarılan bilgiler arasında kendine yer buldu.

Ücretsiz Avast Premier kazanma şansını kaçırmayın!

99 Adet Avast Premier ve Bir Adet Oyuncu Bilgisayarı Hediye Ediyoruz

Yukarıda sıraladığımız müthiş özellikleri kullanmak istiyorsanız, bugün Facebook sayfamızı bu adres üzerinden kontrol etmeyi unutmayın!

Düzenleyeceğimiz canlı yayınla birlikte Tamindir takipçilerine 99 Avast Premimer ve 1 MSI oyuncu bilgisayarı hediye ediyor olacağız. Canlı yayın sonrasında yine tüm ayrıntılara bu sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz!

99 Adet Avast Premier ve Bir Adet Oyuncu Bilgisayarı Hediye Ediyoruz

Avast Virüs Silme Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

Avast Virüs Silme Nasıl Yapılır?

Avast Antivirüs, ücretsiz olarak sunulması ve içerdiği kapsamlı özellikler sayesinde bilgisayar kullanıcıları arasında haklı bir popülerliğe sahip.

avast! Free Antivirus Kurulumu
YAZILIM

avast! Free Antivirus Kurulumu

avast! Free Antivirus, bilgisayarların korkulu rüyası zararlı yazılımlara karşı sunduğu üst düzey korumayla oldukça popüler. { softwareId = 3086}

Avast! - Ücretsiz Olan Güzel Şeyler
YAZILIM

Avast! - Ücretsiz Olan Güzel Şeyler

Ücretsiz antivirüs yazılımı Avast!'ın 14 Şubat Sevgililer Günü için yayınladığı videoda en güzel şeyler karşılıksız olanlardır teması işleniyor.

YORUMLAR