Avea Galaxy Camera'nın Fiyatını Açıkladı

Samsung’un devrim niteliğindeki dijital fotoğraf makinesi Galaxy Camera’yı bu kadar özel yapan şey hiç şüphesiz Android işletim sistemi kullanıyor olması. Samsung bu çıkışı ile Android işletim sisteminin nelerde nasıl kullanılabileceğinin sinyalini de ver

Avea Galaxy Camera'nın Fiyatını Açıkladı

Samsung’un devrim niteliğindeki dijital fotoğraf makinesi Galaxy Camera’yı bu kadar özel yapan şey hiç şüphesiz Android işletim sistemi kullanıyor olması. Samsung bu çıkışı ile Android işletim sisteminin nelerde nasıl kullanılabileceğinin sinyalini de vermiş oldu. Merakla beklenen Galaxy Camera ülkemizde de Avea ile satışa sunulmaya başlandı.

Avea’nın avantajlı paketleri ile satışı gerçekleştirilen Samsung Galaxy Camera’nın Avea’nın internet paketi ile birlikte ayda sadece 80 TL’den satışa çıktı. Avea müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik hazırlanan avantajlı internet paketleri ile birlikte satışa sunulanan Samsung Galaxy Camera’nın en dikkat çeken özelliği Android işletim sistemi kullanıyor olması. Bununla birlikte cihazda 21 kat yakınlaşmayı sağlayan bir zoom özelliği, 4.8 inçlik HD Super Net dokunmatik ekran, 3G ve Wi-Fi bağlantı özellikleri bulunuyor.

Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemini kullanan Samsung Galaxy Camera’ya Google Play üzerindeki dilediğiniz her uygulamayı indirebilir ve kullanabilirsiniz. Avea internet paketi dahilinde ayda 80 TL’ye sahip olabileceğiniz Samsung Galaxy Camera 24 ay taahhüt ile geliyor. Dilerseniz internet paketinize göre fiyatlarda değişiklik gösterebiliyor, 250 MB’lik paket ile ayda 80 TL, 1 GB’lık paketi ile ayda 84 TL ya da 2 GB’lık paketi ile ayda 90 TL’ye Galaxy Camera sahibi olabileceksiniz.

Elveda Netbooklar

YORUMLAR