AVG Internet Security 2014'ü Yüzde 15 İndirimle Hemen Alın

Tamindir ve AVG işbirliği ile hazırlanan kampanya ile AVG Internet Security programını yüzde 15'lik indirim ile satın alabilirsiniz.

AVG Internet Security 2014'ü Yüzde 15 İndirimle Hemen Alın

Bilgisayarınızı virüs ve casus yazılımlardan korumanın en etkili yollarından biri olan AVG Internet Security 2014, internet üzerinde atacağınız her adımı sessizce kontrol ederek daha güvenli ve hızlı bir internet deneyimi yaşamanızı sağlıyor.

Virüs ve casus yazılımlardan koruma özelliği yanında pek çok gelişmiş özelliğe sahip olan program her bilgisayarda mutlaka bulunması gerekenlerden bir tanesi. Bilgisayarınızın güvenliğini tehdit eden virüsleri tespit ederek, engelleyip temizleyen AVG Internet Security, daha güvenli e-posta işlemleri yapabilmeniz için gelen kutunuzu izler. İnternet üzerinden yaptığınız indirme işlemlerini otomatik olarak denetleyerek güvenli olmayan dosyaların indirme işlemlerini durdurur. Bilgisayarınızdan sildiğiniz dosyalar hiç bir zaman tam anlamıyla silinmiş olmaz. Bu nedenle kişisel bilgilerinizi veya hassas bilgiler içeren dosyalarınızı sildiğinizde içiniz rahat etmeyebilir. AVG Internet Security içerisindeki File Shredder sayesinde sildiğiniz dosyalar bilgisayarınızdan sonsuza dek gitmiş olur ve geri dönüşümleri imkansız hale gelir. Veri kasası özelliği sayesinde başkalarının görmesini istemediğiniz dosyalarınızı şifreleyerek depolayabilirsiniz. Böylece özel dosyalarınız tamamen güvende olur. Kredi kartı bilgileri, banka bilgileri veya diğer önemli bilgileriniz için gelişmiş güvenlik duvarı ile birlikte üstün koruma sağlayan program sizi internet üzerinde dolandırıcılardan uzak tutar.

Tüm bu güvenlik önlem ve korumalarının yanısıra, AVG Internet Security 2014 ile bilgisayarınızın performansını arttırabilir ve daha hızlı bir internet deneyimine sahip olabilirsiniz. Özellikle internet üzerinden çok sayıda video izleyenlerin işine yarayabilecek hızlandırıcı özelliği ile video izlerken takılma veya donma problemi yaşamazsınız.

Tamindir ve AVG işbirliği ile sizlere özel hazırlanan AVG Internet Security 2014 programının kampanyasında 3 farklı bilgisayar üzerinde kullanabileceğiniz 1 yıllık aboneliği yüzde 15 indirim ile satın alabilirsiniz. Kampanyamız 04.10.2013 tarihinde saat 18.00'de başlayacak ve 07.10.2013 günü sabah 09.00'da sona erecektir. Kampanya'dan yararlanarak AVG Internet Security 2014'ü 73.95 TL yerine 62.86 TL'ye almak için aşağıdaki resme tıklayabilirsiniz.

Kullanımı oldukça kolay olan AVG Internet Security 2014, virüs koruması, gelişmiş gizlilik koruması, güvenli e-posta ve indirme işlemleri ve daha iyi performans gibi özellik ve faydalar sunarken, siz çalıştığını bile anlamayabiirsiniz. Bu müthiş programın yüzde 15 indirim kampanyasını kesinlikle kaçırmamanızı tavsiye ederim.

YORUMLAR