Battlefield 1 GTA 5'e Taşındı

GTA 5 oynayan oyuncuların en sevdiği aktivitelerden bir tanesi, popüler şeyleri oyuna taşımak.. Şimdi ise Battlefield 1'in tanıtım fragmanı GTA 5'e taşındı.

Battlefield 1 GTA 5'e Taşındı

GTA 5 oynayan oyuncuların en sevdiği aktivitelerden bir tanesi, popüler şeyleri oyuna taşımak. Daha önce James Bond'dan Teletubbies'e kadar birçok farklı medya ürününün oyuna taşındığını görmüştük. Şimdi ise Battlefield 1'in tanıtım fragmanı GTA 5'e taşındı.

Grand Theft Auto 5 oynayan kitlenin yapabileceklerinin sınırı yok. Hayal güçlerinin yettiği her şeyi oyuna taşımayı başarabiliyorlar. Bunda da görece başarılı oldukları söylenebilir.

Yapılan son çalışmalardan bir tanesinde ise son günlerin popüler konularından Battlefield 1'in tanıtım fragmanının GTA 5 halini görebiliyoruz. Tahmin ettiğiniz üzere bire bir aktarma yapılamamış; ama ortaya çıkan derleme oldukça başarılı olmuş. Atlar yerine motorsiklet kullanılması gibi farklılıklar olsa da, ortaya izlemesi gerçekten keyifli olan bir video çıkarılmış. O videoyu ise hemen aşağıdan doya doya izlemeniz mümkün.

İyi seyirler!

Battlefield 1'de Osmanlı İmparatorluğu da Yer Alacak ve Türkçe Olacak

GTA 5 Kopyaları Dünyayı İstila Etmeye Hazırlanıyor!

GTA 5 Dosyaları Kurcalanınca Yeni Bir Hikaye DLC'si Ortaya Çıktı!

YORUMLAR