Battlefield 2042 Sezon İçerikleri Sızdırıldı

Battlefield 2042 sezon içerikleri Tom Henderson tarafından ortaya döküldü ve üç ayda bir değişecek olan sezon ile nelerin planlandığı belli oldu.

Battlefield 2042 sezon içerikleri sızdırıldı. Yeni oyun ile geçilen yeni sistem, oyunculara ne gibi faydalar sağlayacak? Seasons adı altında faaliyete geçecek sistemin içerikleriyle ilgili detaylar haberimizde.

İki yıllık aranın ardından, bu yıl içerisinde yeni bir Battlefield oyunu ile karşılaşacağız. Summer Game Fest sırasında duyurulmuş olan Battlefield 2042, PC (Epic Games Store, Origin ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştiriliyor. 15 Ekim 2021 tarihinde EA Play aboneleri deneme sürümüne erişim sağlayabilecek iken, 22 Ekim 2021 tarihinde satışa sunulacak.  

Bu defa ayrı bir ana senaryo modunun olmayacağı oyun, çok uzak olmayan bir gelecekte geçecek ve Birleşik Devletler ve Rusya ülkelerinin karşı karşıya geldiği bir savaşın üzerinden ilerleyecek. Yeni bir dünya savaşının eli kulağındayken, yönetiminde olacağımız seçkin askeri birliktekilerin yeteneklerini kullanarak geleceği şekillendirme fırsatımız olacak. 

Electronic Arts ve DICE tarafından verilen detaylarda, yeni oyun ile artık Seasons sistemine geçildiği de onaylanmıştı. Bu, Call of Duty serisinin son iki oyunundaki sisteme benzer olarak, Battle Bass’ler kapsamında üç ayda bir hem ücretsiz hem de ücretli yeni içerikler oyuncuların beğenisine sunulacağı anlamına geliyor. 

Battlefield 2042 Geliştiricisinin Adı Değiştirildi
OYUN

Battlefield 2042 Geliştiricisinin Adı Değiştirildi

Battlefield 2042 geliştiricisinin adı ile ilgili bir değişiklik yapıldı. Peki, DICE LA isimli oyun stüdyosunun yeni ismi ne oldu? Yaşanan değişiklik ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar haberimizde.

Battlefield 2042 Sezon İçerikleri Nelerden Oluşacak?

Şimdilik bu içeriklerin ne olacağına dair resmi bir açıklamada bulunulmamıştı, ama geçmişte Battlefield ve Call of Duty serileri ile ilgili olarak önemli bilgiler aktaran Tom Henderson yeniden sahneye çıktı. Twitter hesabı üzerinden yeni bir paylaşımda bulunan Henderson, Seasons hakkındaki bilgilerini takipçileri ile paylaştı

Kullanıcı tarafından belirtilene göre üç ay sürecek ve ücretli Battle Pass’lerden ayrı olacak her bir sezon kapsamında oyunculara yeni bir uzman, iki tanesi Battlefield Portal için olmak üzere dört yeni harita, her bir mod için en az altı en fazla sekiz silah ve en az iki en fazla üç yeni araç, yüz kadar aşama ve Hazar Zone modu için de hikaye odaklı yeni bir güncelleme sunulacak.  

Her ne kadar Tom Henderson geçmişinde birçok önemli bilgiyi resmi duyurularından önce doğru bir şekilde aktarmış olsa da, her ihtimale karşı bu haberimizdeki bilgileri söylenti olarak bir kenarda tutmakta fayda var. Ancak ateş olmayan yerden de duman çıkmaz. Gelişmeleri takipte olacağız.

Battlefield 2042 Detayları

PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında altmış dört ve PlayStation 5 ve Xbox Series platformlarında da yüz yirmi sekiz oyuncu desteği sunacak. Çapraz platform, platformlar arası aşama kaydetme ve alım satımın da desteklenecek olmasının yanı sıra, azami katılımcının gerçekleşememesi veya maç sırasında kopmaların yaşanması durumunda sunucularda doluluğun sağlanabilmesi için yapay zeka karakterleri de oyuna dahil olabilecekler. 

Electronic Arts ve DICE tarafından söylenene göre, Conquest ve Breakthrough modlarının  güncellenecek olmasının yanı sıra yeni Hazard Zone mod da oyuncuların beğenisine sunulacak iken, Seul şehrinden Mısır çöllerine kadar uzanan yedi haritada topyekun savaşların bizi bekleyecek olup dinamik olaylar, hava koşulları, kasırgalar ile değişime uğrayacak bir savaş alanları ile karşılaşacağız. 

Son olarak, EA Play Live 2021 sırasında yapılan duyuru ile Battlefield Portal da onaylanmıştı bildiğin üzere. Serinin geçmişini, günümüzdeki halini ve geleceğini bir araya getirecek olan Battlefield Portal, etkileyici deneyimler oluşturmanızı sağlayacak. İçeriğinde ayarları, özelleştirilmiş modları ve Logic Editor bulunduracak olan bu sistem ile takımların orantılarını ve zafere ulaşmak için gereken şartları değiştirmenin yanı sıra, silahları sınırlandırabilecek ve hatta farklı dönemlerden farklı toplulukları karşı karşıya getirebileceksiniz. Kendi ürettiğiniz içerikleri topluluk ile paylaşmanın yanı sıra, başka oyuncuların ortaya koyduklarını da inceleyebileceksiniz.  

Battlefield Portal aynı zamanda Battlefield 1942, Battlefield: Bad Company 2 ve Battlefield 3 oyunlardan da içerikler sunacak ve Battlefield 2042’de serinin önceki oyunlarına ait haritaları seçebilecek ve silahları, araçları ve çok daha fazlasını kullanabileceksiniz 

YORUMLAR