Battlefield 4 Duyuruldu

EA Games Battlefield 4'ü Duyurdu

Battlefield 4 Duyuruldu

EA Games resmen Battlefield 4’ü gün yüzüne çıkarttı. Battlefield 3 ile FPS dünyasında yeniden söz sahibi olmak isteyen EA Games yeni oyunu ile oldukça iddialı geliyor. Öyle ki yapımın 2013’ün sonbahar döneminde piyasada olması bekleniyor. Oyunun şu an için sadece çıkış tarihi ve duyurusu mevcut. Onun haricinde herhangi bir bilgi verilmezken Battlefield 4’ün grafikleri ve hangi grafik motoru ile geliştirileceği merak konusu oldu.

Frostbite 2 muhteşem işler ortaya koyan bir grafik motoru oldu ancak oyunun 2013’ün sonlarında çıkacak olması akılları biraz karıştırdı. Battlefield 4’ün yeni nesil grafikler ile yeni nesil konsollara gelmesi bir ihtimal. Frostbite 3 geliştiriliyor mu bunu bilemiyoruz; Ancak artık resmi olarak Battlefield 4 duyurusu yapıldı.

Oyunun Battlefield: Bad Company 3 değil Battlefield 4 olacağının altı özellikle çizilirken Battlefield 4’ün betasının ne zaman yapılacağı da merak konusu oldu. Medal of Honor: Warfighter için ön sipariş veren kullanıcıların betaya katılım hakkı kazanacağı açıklanırken aynı zamanda Battlefield 4 ilk kez bu vesile ile gün yüzüne çıktı.

Yine bir senaryo modunun bulunacağı oyunda Battlefield 3’ten çok daha iyi bir hikaye ile karşılacağız, EA Battlefield 3’ün sadece bir başlangıç olduğunu Battlefield 4’ün hikayesinin çok daha iyi olacağını belirtti. Bu yıl en büyük rakibi Call of Duty’nin karşısına Medal of Honor: Warfighter ile çıkan EA Games Battlefield 4’ü Black Ops 2’ten bir yıl sonra piyasaya sürecek.

YORUMLAR