Battlefield 4 Resmi Çıkış Tarihi Sızdı

İlk yayınlanan oyun içi videosu ile oldukça heyecan uyandıran Battlefield 4'ün Xbox 360, PC ve PlayStation 3 için çıkış tarihi internete sızdı.

Battlefield 4 Resmi Çıkış Tarihi Sızdı

İlk yayınlanan oyun içi videosu ile oldukça heyecan uyandıran Battlefield 4'ün Xbox 360, PC ve PlayStation 3 için çıkış tarihi internete sızdı. Geçtiğimiz hafta içinde EA ve DICE tarafından yayınlanan 17 dakikalık oynanış videosu Frostbite 3 teknolojisinin nimetlerini gözler önüne seriyordu. Bu yüksek kalitenin mevcut konsollarda elde edilip edilemeyeceği ise soru işaretiydi. İşte bu çıkış tarihi ipucu bir anlamda oyunun mevcut konsollara da çıkacağına işaret ediyor.

Yayınlanan bu oynanış videosunu Xbox sitesinde öne çıkarmaya çalışan Microsoft video iletisinde oyunla ilgili birkaç detaya da yer vermişti. Bu detaylarda oyunun 29 Ekim'de PC, PlayStation 3 ve Xbox 360'a çıkış yapacağı bilgisi yer alıyordu. Daha sonradan düzenlenen bu iletiden çıkış tarihi ile iligli bilgiler çıkarılmış durumda.

EA ve DICE ise bu durum ile ilgili herhangi bir açıklama yapmış değil. Ama daha önceden açıkladıkları üzere sonbahar aylarında çıkışını yapacak olan Battlefield 4'ün net çıkış tarihinin 29 Ekim olması muhtemel. Serinin bir önceki oyunu Battlefield 3 de Ekim ayında çıkış yapmıştı.

İşte o heyacan dolu oynanış videosu:

Battlefield 4'ün 17 Dakikalık İlk Oynanış Videosu Yayınlandı
OYUN

Battlefield 4'ün 17 Dakikalık İlk Oynanış Videosu Yayınlandı

26 Mart tarihinde ilk kez görücüye çıkan Battlefield 4 için 17 dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı. Oyunun yayınlanan bu uzun videosu Battlefield 4'ün oynanış kısmını ilk kez gözler önüne seriyor.

GTA V'in Kapak Görseli Sızdırıldı

YORUMLAR