Bill Gates Microsoft'ta Tekrar Tam Zamanlı Çalışmayı Düşünmüyor

Microsoft'un kurucusu ve dünyanın en zengin insanları arasında yer alan Bill Gates, Microsoft'ta tekrar tam zamanlı çalışmayacağını belirtti.

Bill Gates Microsoft'ta Tekrar Tam Zamanlı Çalışmayı Düşünmüyor

Microsoft'un kurucusu ve dünyanın en zengin insanları arasında yer alan Bill Gates, Microsoft'ta tekrar tam zamanlı çalışmayacağını belirtti. The Telegraph gazetesine konuşan Gates, böyle birşey yapabilmesi için yeterli zamanı olmadığını söyleyerek Microsoft'ta part time çalışmaya devam edeceğini söyledi. Bunun nedeni ise Bill Gates'in yürütmekte olduğu hayır işleri. Şu an ana odağının bu hayır işleri olduğunu söyleyen Gates şu açıklamalarda bulundu:

"Hayatımın geri kalanında çalışacağım tam zamanlı iş kendi hayır kurumumda olacak. Microsoft'ta hala part time çalışıyorum. Ben iki farklı kariyer elde ettim ve bu iki kariyerin de gayet büyüleyici olduğu için şanslıyım."

"Microsoft'u gerçekten severdim: beni şu an yaptığım şeylere hazırladı. Aynı yolda internet ve bilgisayar devrimlerini görme imkanını elde ettim, şimdi ise çocuk ölüm oranlarının düşüşünü görüyorum. Uzun saatler boyunca çalışıyorum ve bu şeyler hakkında elimden geldiği kadar çok şey öğrenmeye çalışıyorum; çünkü bu işten zevk alıyorum."

Farklı bir açıdan bakılırsa, Bill Gates'in Microsoft'u yaptığı hayır işlerini gerçekleştirmek için bir araç olarak kullanması gerçekten takdire değer.

Google Facebook'un kötü yönetildiğini düşünüyor

YORUMLAR