Bill Gates'ten Mark'ın Meydan Okumasına Cevap Geldi

ALS hastalığı için buz kovası ile meydan okuma yapan Mark Zuckerberg'e Bill Gates'ten yanıt geldi!

Bill Gates'ten Mark'ın Meydan Okumasına Cevap Geldi

Geçtiğimiz günlerde Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'ı sosyal medyada görmüştük. Bir bağış kampanyası olarak amaçlanan, buzlu su dolu kovayı başınızdan aşağıya bir anda dökülerek yapıldığı etkinlik için şimdi de sıra Bill Gates'e geldi. 

Daha önce bir bahçede Mark tarafından çekilmişti ilk video. Eline aldığı buzlu su dolu kovayı bir anda başından aşağıya döken Mark, ALS'ye destek vermek için bir meydan okuma daha yapması gerektiğini söylemiş ve Bill Gates'in ismini vurgulamıştı. Bill Gates ise çok geçmeden bu çağrıya yanıt verdi; fakat daha yaratıcı bir yol ile.

Videoda bilgisayar başında meydan okumayı izleyen Bill Gates'i görüyoruz. Bu kampanyaya destek vermek istediğini söyleyen Gates, daha sonra bunu farklı ve daha yaratıcı bir yolla yapmak istediğini açıklayıp kendi dizaynını kameraya gösteriyor.

Daha sonra oluşturduğu dizayn ile kendini ıslatmadan önce yeni meydan okuduğu kişileri söylüyor; Elon Musk, Ryan Seacrest ve Chris Anderson. 

ALS, vücudun yavaş yavaş beyin tarafından alamadığı sinyallerle kontrol edilememesi olarak biliniyor; tamamen sinirsel. Şu ana kadar bu meydan okuma sayesinde 9.5 milyon dolar bağış toplandı ve daha da artmaya devam ediyor.

Bizimle kalın.

Bill Gates'ten Zuckerberg'in Buzlu Su Şovuna Cevap Geldi!
SOSYAL MEDYA

Bill Gates'ten Zuckerberg'in Buzlu Su Şovuna Cevap Geldi!

Geçtiğimiz günlerde Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg ALS hastalığına dikkat çekmek amacıyla bir yardım kampanyası dahilinde başından aşağı bir kova dolusu buzlu su boşaltmıştı.

Zuckerberg Kafasından Aşağı Buzlu Su Boşalttı!

YORUMLAR