BİM'e Sadece 1500 TL'ye Laptop Geliyor

İşte Bim 8 Mart aktüel ürünler listesi:

8 Mart aktüel ürünler listesini müşterilerine sunan BİM, yine çeşitli teknolojik aletleri kullanıcılarına ucuza sunuyor. HP'nin notebooku ve aynı zamanda HP lazer yazıcı sunacak olan BİM, kadınlara özel ürünleri de es geçmiyor.

BİM 8 Mart 2019 Gelen Ürünler

  • HP Laptop
  • HP Lazer Yazıcı
  • Trust Gamepad
  • Meizu Hoparlör
  • LCD Ekran Temizleyici
  • Kiwi Meyve Sebze Presi
  • Fakir Blender Robot Seti
  • IP Bebek Kamerası

Özellikle son birkaç yıldır normal fiyatından daha ucuza telefon, oyuncu ekipmanları ve Apple ürünleri satmasıyla odak noktası haline gelen BİM, yine teknoloji severleri sevindirecek gibi gözüküyor. Piyasa fiyatının daha altında fiyat etiketleriyle sunulacak olan yeni fırsat ürünleri, 8 Mart'ta marketlerdeki raflarda yerini alacak.

Marketin 8 Mart aktüel ürünler listesinde yer alan 1.499 TL’ye HP Laptop en dikkat çeken ürün olurken, 175 TL’ye HP Lazer yazıcıyı da atlamamak gerekiyor. Bunun haricinde 19.90 TL’ye Trust Gamepad, 75 liraya Meizu bluetooth hoparlör ve 9,95 TL’ye LCD ekran temizleyici de müşterilere sunulacak diğer ürünlerden bazıları.

Teknolojik ürünlerin dışında kadınlar gününe özel mutfak aletleri de getiren Bim'de 249 TL'ye Kiwi meyve sebze presi, 169 TL’ye Fakir Blender robot seti, 149 TL’ye IP bebek kamerası satışa çıkarılacak. Her zamankinden daha dolu bir hafta geçirecek gibi gözüken BİM'in aktüel listesinde işe yarar birçok farklı ürün yer alıyor.

BİM Aktüel İndirimi Ne Zaman Başlıyor?

  • 8 Mart 2019 itibarıyla başlıyor.

Danimarka Nakit Para Kullanımını Kaldırıyor
İNTERNET

Danimarka Nakit Para Kullanımını Kaldırıyor

Geçtiğimiz günlerde alınan kararla birlikte nakit para kullanımını azaltmak isteyen Çin'in hemen ardından Danimarka da bu kararı meclise taşıdı.

Gümrük Vergisi Muafiyeti 22 Euro'nun Altına Çekilebilir
İNTERNET

Gümrük Vergisi Muafiyeti 22 Euro'nun Altına Çekilebilir

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Vergi Konseyi toplantısında konuştu. Konuşması sırasında ekonomi gündemine dair birçok detaya değinen Albayrak, yurtdışından yapılan alışverişleri değerlendirdi.

Samsung Galaxy S10 Ailesi, Galaxy Buds Hediyesiyle Ön Satışta!
MOBİL

Samsung Galaxy S10 Ailesi, Galaxy Buds Hediyesiyle Ön Satışta!

Samsung’un yeni nesil Galaxy S10 ailesi, Galaxy Buds kablosuz kulaklık hediyesi ve 600 TL hediye çeki fırsatıyla Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformu Hepsiburada’da ön siparişe açıldı.

YORUMLAR