BİM'de Bu Hafta: Uygun Fiyatlı Akıllı Telefon ve Televizyon Modelleri Satışta!

Bu hafta BİM aktüel elektronik ürünleri arasında uygun fiyatlı akıllı telefon ve televizyon modelleri yer alıyor. İşte, bu haftanın indirimli ürünleri!

Hasan Okçu -

7-14 Mart 2024 tarihli BİM teknoloji ürünleri arasında birbirinden avantajlı teknoloji ürünleri bulunuyor. Bu haftanın öne çıkan ürünleri arasında Tecno ve Casper imzalı akıllı cep telefonları yer alıyor. Artan fiyatlara karşı bütçe dostu seçenekler sunan BİM, haftalık indirimlerine devam ederek kullanıcıları kendisine çekmeyi başarıyor.

İnternet

A101'de Dev İndirim: Akıllı Telefonlar, Televizyon Modelleri ve Teknolojik Aksesuarlar!

Uygun Fiyatlı Telefon Modelleri BİM'de

Bu hafta BİM'in en dikkat çeken ürünleri arasında Tecno Spark 10 ve Casper VIA M35 modelleri yer alıyor. Geçen seneden beri BİM'de pek çok teknoloji devinin farklı telefon modelleri satışa çıkıyor.

50 MP kamera çözünürlüğüne sahip olan Tecno Spark 10, 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile geliyor. Bu telefon modeli normalde 7.499 TL civarında bir fiyata sahipken BİM'de sadece 5.499 TL'ye satılıyor.

13 MP ana kamera ve 2 MP makro kameralı Casper VIA M35 de 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip. Kendi satış sitesinde 5.999 TL olan VIA M35, BİM'de 4.999 TL'ye kullanıcı karşısına çıkıyor.

teknoloji

ŞOK, Dev Bir İndirimle PlayStation 5 Slim Satıyor: Bu Fırsatı Kaçırmayın!

7 - 14 Mart BİM Teknolojik Ürünleri

Benzer İçerikler

YORUMLAR