Bing HD Oldu

Microsoft'un arama motoru Bing üzerinde kullanılan arkaplanların kalitesi HD olarak değiştirildi. Yeni kaliteli görseller ile Bing çok daha güzel görünüyor!

Bing HD Oldu

Google'ın rekibi olmaya çalışan Microsoft'un arama motoru Bing üzerindeki görsellerin kalitesi HD'ye çıkartılıyor. Bildiğiniz üzere Bing'in anasayfası üzerinde bir çok güzel arkaplan resmi bulunuyor. Farklı arkaplanlar ile kullanabildiğiniz sade ve şık bir arama motoru olan Bing'deki resimler artık HD oldu.

Yüksek çözünürlüklü fotoğraflar ile birlikte çok daha güzel görünmeye başlayan Bing'in malesef kullanıcı sayısı Google'ın yanında çok az kalıyor. Bu alanda yılmayarak geliştirme çalışmalarına devam eden Microsoft, Bing üzerindeki görsellerin 1920 x 1080 çözünürlüğünde ve HD kalitesinde olacağını duyurdu. Microsoft bu değişiklik dışında farklı özelliklerin de Bing'e ekleneceğini söyleyerek kullanıcılarını sevindirdi.

Bing kullanıcıları bir süredir Microsoft'tan HD görsel kullanımını talep ediyordu. Kullanıcılardan gelen talebi hayata geçiren Microsoft, aynı zamanda Bing üzerinde gösterilen görsellerin altlarına bilgiler ekleyerek neresi yada ney olduğu ile ilgili de bilgiler sunuyor.

Arkaplan görsel kalite değişiminden sonra Microsoft'un üzerinde çalıştığı konu ise Bing üzerinde yer alan borsa, haber, hava durumu ve uçuş bilgilerinin düzenlenerek yeniden tasarlanması. Bu değişikliklerin de hayata geçmesinden sonra Bing kullanıcı sayısının artması bekleniyor.

Yukarıdaki haber görselimizde gördüğünüz üzere yeni HD arkaplanlar oldukça net ve şık duruyor. Bing anasayfasının sağ altından diğer resimlere geçiş yaparak istediğinizi kullanabilirsiniz.

Windows’u Böyle Bilmezdik!

YORUMLAR