Bir HTC One M9 Parçalayana Yenisi Bedava

HTC'nin Uh-Oh Protection kampanyası 12 ay içinde telefonun başına ne gelirse gelsin yenisi ile hemen değiştiriyor.

Bir HTC One M9 Parçalayana Yenisi Bedava

HTC’nin yeni açıkladığı Uh-Oh Protection kampanyası çerçevesinde 12 ay içinde HTC One M9 akıllı telefonun başına ne gelirse gelsin yenisi ile hemen değiştiriliyor. İnanılmaz kampanya bugün başlıyor.HTC One M9’un ekranı çatlarsa, içine su kaçarsa operatörünüzü değiştirseniz bile HTC bir yenisini vermeyi 12 ay boyunca garantiliyor. Sadece ABD’de başlatılacak olan bu kampanyanın diğer ülkelere sıçraması henüz söz konusu mu bilinmiyor ancak Amerika’da şimdiden çok konuşulan bir durum.

HTC’nin Uh-Oh Protection kampanyası ‘Hayat Bu Ne Olacağı Belli Olmaz’ sloganıyla tüm HTC One M9 sahiplerini 12 ay boyunca birebir telefon değiştirme garantisi kapsamına alıyor. HTC One M9 sahipleri telefonun başına gelecek ekran hasarları, cihazın içine su kaçarak bozulması gibi durumlarda telefon operatörünü değiştirmiş bile olsalar bu güvenlik kampanyasından faydalanacaklar.

HTC henüz Amerika’da başlatacağı bu programın Avrupa ve Asya’ya yayılıp yayılmayacağı hakkında bir bilgi vermedi. Ancak ‘neden olmasın’ açıklamasıyla yetindi. HTC One M9 son haftalarda gerek reklam filmleri, gerek ilginç kampanyalarıyla, adından en çok bahsettiren akıllı telefon unvanını koruyor. 

HTC One M9'da Aşırı Isınma Problemi Olabilir

HTC One M9 Yeni Videoları 'Çok Uçuk'

Samsung Galaxy S6 ve HTC One M9 Karşılaştırması

YORUMLAR