Bir iPhone 7 Tasarımı Daha İnternette Dolaşıyor Peki, Gerçek Olma Olasılığı Nedir?

Yeni bir iPhone 7 konsept tasarım videosu da internete sızdırıldı.

Bir iPhone 7 Tasarımı Daha İnternette Dolaşıyor Peki, Gerçek Olma Olasılığı Nedir?

iPhone 6s serisi tanıtılır tanıtılmaz gözler 2016’nın yeni Apple mücevheri iPhone 7’ye çevrildi. Yeni bir iPhone 7 konsept tasarım videosu da internete sızdırıldı.

iPhone 6s almayı düşünenler bu videoyu gördükten sonra biraz daha beklemeyi göze alabilirler. Ancak bu video da dikkat edilecek bazı detaylar var. Bu detaylar Apple standartlarıyla asla örtüşmüyorlar. Peki ama ya gerçekleşirse? Aşağıdaki her iki videoyu siz de izleyin. Düşüncelerinizi paylaşın. Eğer iPhone 7 böyle bir cihaz olacaksa, sanki iPhone 6s’i atlayıp bu cihazı beklemek daha mantıklı görünmüyor mu?

Aslında dikkatli bakacak olursak iPhone 6s cihazlarının belli özellikleri iPhone 7 için bazı ipuçları veriyor. YUkarıdaki 2 iPhone 7 konsept tasarım videosunu bundan 3 ay önce görseydik belki güler geçerdik. Apple asla bu kadar ince bir iPhone yapamaz diye düşünürdük değil mi? Ancak son gelen dedikodulara göre Apple iPhone 7’nin kalınlığını 6.0mm ve 6.5mm olacak şekilde tasarlıyor.  Öte yandan bu videolardaki iPhone 7 renkleri şimdiye kadar Apple’ın hiç kullanmadığı renkler olarak dikkati çekebilir. Yani mavi ve kırmızı renkte bir iPhone görmemiz mümkün mü? Bu ihtimal neredeyse hiç yok. Ayrıca Apple iPhone'larda USB Type-C kullanmaya başlayabilir mi? Bu sorular kafamızı kurcalıyor ancak "ya olursa" diye düşündüğümüzde iPhone 7’yi beklemek sanki daha mantıklı görünüyor.

Aslında popüler ve beklenti yaratmış ürünlerin konsept tasarımlarını internette izlemek ne kadar keyifli olsa da, bunların gerçekleşme olasılıkları çok düşük. Sadece tasarımcının ileri görüşlü vizyon yeteneklerini sergilemekten pek de öteye geçemiyorlar. Henüz dünyada bir konsept tasarım örnek alınarak geliştirilmiş akıllı telefon yok.

Bu İlginç iPhone 7 Tasarımı Göz Kamaştırıyor!

iPhone 7 İçin Hazırlanan Konsept Tasarım Ortaya Çıktı

İşte iPhone 7'nin Kamera Özellikleri

YORUMLAR