Bir Sonraki Android İsmi Anketle Kullanıcılara Sorulacak

Android N'nin adı ne olacak diye şimdiden merak konusu olan konuya açıklık getiren Google CEO'su Pichai, Android'in yeni ismi için online anket kullanabileceklerini dile getirdi.

Bir Sonraki Android İsmi Anketle Kullanıcılara Sorulacak

Bugüne kadar isim sorunu yaşamadan hem alfabe sırasına uyarak hem de şeker tadında isimleri ile yola devam eden Android, Marshmallow'dan sonra N ile başlayacak isim için sıkıntıya düştü.

Google'ın CEO'su Sundar Pichai'nin Hindistan'daki konferansında yaptığı konuşma sırasında neden Hindistan'a özel N ile bir şeker olmasın ki dediği demesi dışında, annesine sorarak yeni isim için öneriler alacağını da açıkladı.

JellyBean, KitKat, Lollipop ve Marshmallow'dan sonra N ile başlayacak olan yeni sürümün adının ne olacağı henüz belli değil fakat Pichai yaptığı konferansta öyle bir şey söyledi ki, tüm Android kullanıcıları şimdiden heyecanlandı.

Konuşması sırasında bir anketten bahseden Pichai, bir online anket oluşturarak Android kullanıcılarına yeni Android N'nin ismini birlikte seçebileceklerini belirtti.

Eğer Android N için aklınıza gelen güzel Android isimleri olursa alttaki yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz. Bence Android Nutella olsa tadından yenmez!

YORUMLAR