Bir Türk Tasarımcının iPhone 7 Hayali Nasıl Oluyor Göz Atalım

Yeni bir iphaone 7 konsept tasarımı daha internete düştü, bu sefer tasarımcının bir Türk olduğu görülüyor.

Bir Türk Tasarımcının iPhone 7 Hayali Nasıl Oluyor Göz Atalım

iPhone 7 ile ilgili pek çok konsept tasarım internette dolaşıyor. Türk tasarımcılar da bu akımda yerlerini alıyorlar. İşte son Türk tasarımcı yapımı iPhone 7 konsepti.

Boulevard isimli internet kültürü ve teknoloji dergisi, Mesut G imzasıyla yayınlanan bir iPhone 7 konsept tasarımını sayfalarına taşımış. Biz de sizinle paylaşalım istedik. Mesut G'nin tasarımı kendi YouTube kanalında Samsung Galaxy S6 Edge’e çok benzediği için eleştirilmiş, ancak kıvrımlı ekran patenti sadece Samsung’un elinde bulunmuyor. Üstelik Mesut G’nin iPhone 7 tasarımı kasa özellikleriyle de öne çıkıyor.

Tamamen kavramsal olarak tasarlanan iPhone 7, Apple 64 bit A9 işlemci ve 4 GB RAM taşıyor. 32/64/128 GB dahili belleği olacağı öngörülüyor. Tasarımda 5.5 inçlik her iki kenara doğru eğimli ekranın 4K görüntü kalitesi olabileceği ve Ion-X cam kullanılacağı düşünülmüş. Kamerasının DLSR kalitesinde resim çekeceği ve 20MP olacağı da tasarıma dahil edilmiş. Tasarlanan iPhone 7’nin fiyatının 600-700 dolar civarında olabileceği de öngörülmüş. Mesut G'nin iPhone 7 tasarımında "home" tuşuna da son derece zekice bir çözüm getirildiğini görülüyor. "Home" tuşu bu tasarımda ekrana entegre ve sanal olarak kulanılıyor.

Buyurun izleyelim.

iPhone 7 İçin HazırlananKonsept Tasarım Ortaya Çıktı

Yeni Bir iPhone 7 Tasarımı Daha İnternette Boy Gösterdi

iPhone 7 İçin En Uçuk 2 Tasarım, Biri Gerçeği Yansıtıyor Olabilir mi?

YORUMLAR