BlackBerry 10.1 Güncellemesi Yeni Özellikler Getiriyor

BlackBerry 10 çıkalı henüz birkaç ay olmasına rağmen dev şirket hızlı bir hamle yaparak BlackBerry 10.1 güncellemesine dair çalışmalara hız verdi. Tabii ki şirkete yakın kaynaklar da söz konusu güncelleme paketinde yer alan yeni özellikleri ve iyileştirme

BlackBerry 10.1 Güncellemesi Yeni Özellikler Getiriyor

BlackBerry 10 çıkalı henüz birkaç ay olmasına rağmen dev şirket hızlı bir hamle yaparak BlackBerry 10.1 güncellemesine dair çalışmalara hız verdi. Tabii ki şirkete yakın kaynaklar da söz konusu güncelleme paketinde yer alan yeni özellikleri ve iyileştirmeleri öğrenmeye çalıştılar ve başarılı da oldular.

Söz konusu güncellemeyle birlikte özellikle de BlackBerry Z10 kullanan ve fotoğraf çekmeyi seven kullanıcılar için güzel bir özellik geliyor. HDR formatında fotoğraf çekme özelliği tanıyan yenilikle birlikte daha canlı ve keskin tonlarda fotoğraflar çekilebilecek.

BlackBerry’nin en önemli özelliklerinden biri olan mesajlaşma alanında da bazı yenilikler söz konusu. Onlardan biri ve belki de en önemlisi PIN’den PIN’e mesaj gönderme özelliğinin gelmesi. Kullanıcılar edindikleri özgün ID numaralara mesaj gönderebilecekler. 

Android uygulaması nasıl yapılır?

YORUMLAR