Blu, Life Pure Akıllı Telefonunu Duyurdu

Blu, Life Pure akıllı telefonunu resmen duyurdu.

Erkan Calp -

Dünyanın en ince 5 inç ekranlı akıllı telefonunu üreterek dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Blu, yeni Android ile güçlendirilmiş akıllı telefonunu satışa sundu. Blu Life Pure adını taşıyan yeni cihaz, güçlü donanımı ile oldukça iddialı.

Blu, ince tasarımı ve uygun fiyatı ile öne çıkan akıllı telefonu Blu Life Pro'nun ardından yeni bir Android cihazı ile kullanıcıların karşısına çıktı. İnce profili ve yuvarlatılmış köşeleri ile iPhone 5'e oldukça benzer tasarımı ile dikkat çeken Blu Life Pure, 5 inç full HD çözünürlüğü destekleyen, 441 ppi gibi yüksek piksel yoğunluklu ekrana sahip. 7.7mm kalınlığındaki telefonun arka yüzünde 13 megapiksel (Blu'nun cihazlarında şimdiye kadar kullandığı en yüksek çözünürlüklü kamera) ön yüzünde full HD kalitede görüntülü görüşme sunan 5 megapiksel kamerası bulunuyor.

Dördüncü nesil kablosuz telefon teknolojisini (4G) destekleyen Blu Life Pure, gücünü 1.5GHz hızında çalışan dört çekirdekli işlemci ve 2GB RAM'den alıyor. Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi önyüklü gelen telefonda 32GB dahili depolama alanı mevcut. Amerika ve Latin Amerika'da satışa sunulacak telefonun fiyat etiketi 349 dolar olarak belirlenmiş.

LG Pocket Photo 2 Resmen Duyuruldu

Benzer İçerikler

YORUMLAR