Brezilya'nın Yıldız Kulüpleri FIFA 14'te Yer Alacak

EA Sports, Brezilya’nın en popüler futbol kulüplerinin 19’u ile lisans anlaşması sağladığını bugün açıkladı.

Brezilya'nın Yıldız Kulüpleri FIFA 14'te Yer Alacak

EA Sports, Brezilya’nın en popüler futbol kulüplerinin 19’u ile lisans anlaşması sağladığını bugün açıkladı. Brezilya ligi tutkunları, gerçek kulüp armaları, kitleri, oyuncu isimlerine sahip olan resmi olarak lisanslanmış kulüplerle maç keyfinin tadını çıkaracak.

Popüler Brezilya kulüplerinin yıldızlarını oyuna taşıdıkları için heyecanlı olduklarını belirten FIFA serisinin yapımcısı David Rutter, hayranların Brezilya futbolunu sevdiklerini ve desteklediklerini söyledi. Oyuncular, Brezilya’nın keşfedilmemiş oyuncularını FIFA Ultimate Team’de kullanma imkanı bulacaklar.

Lisanslı her kulüp, gerçek kulüp arması, gerçek forma ve oyuncu isimlerine sahip olacak. Oyunu eklenen 19 Brezilya kulübü ise; Atlético Mineiro, Atlético Paranaense, Botafogo, Coritiba, Criciúma, Cruzeiro, Flamengo, Fluminense, Goiás, Grêmio, Internacional, Náutico, Palmeiras, Ponte Preta, Portuguesa, Santos, São Paulo, Vasco da Gama ve Vitória.

30’un üzerinde lig, 600’den fazla kulüp ve 16000 oyuncu ile maç keyfi yaşatacak FIFA 14, 27 Eylül’de oyuncularla buluşacak.

FIFA 14 - İlk Oynanış Videosu
OYUN

FIFA 14 - İlk Oynanış Videosu

Electronic Arts tarafından PC, Xbox 360 ve Playstation 3 platformlarında çıkış yapacak olan FIFA 14 için ilk oynanış videosu yayınlandı.

Assassin's Creed 4 - Açık Denizdeki Bir Korsanın Hayatı 

YORUMLAR