BTS Üyesi Jungkook Twitter Beğenilerini Altüst Etti

BTS'den Jungkook Twitter beğenilerini altüst etti. Grubun sevilen üyesi Jungkook, Twitter'ın en çok beğenilen gönderilerine hükmediyor.

BTS'den Jungkook Twitter beğenilerini altüst etti. Dünya genelinde milyonlarca hayrana sahip olan Güney Koreli BTS grubu, geçtiğimiz dönemde YouTube'da yeni bir izlenme rekoru kırmıştı. Grubun sevilen üyesi Jungkook ise Twitter'ın en çok beğenilen gönderilerinde bir hayli ön planda.

23 yaşındaki K-pop yıldızı, Twitter'da en çok beğenilen 20 gönderinin altısına sahip olan tek kullanıcı. BTS yıldızının en çok beğenilen tweet'i Ocak 2021 yılında paylaştığı bir fotoğraf. 3,2 milyon beğeni alan selfie'de Jungkook ve bir öpücük emojisi bulunuyor. Ayrıca Twitter'da şimdiye kadarki en çok beğenilen altıncı gönderi. 

Jungkook'un ilk 20'ye giren diğer tweet'leri arasında mor bir kalp emojisi ile "Never Not" tweet'i atmasının yanı sıra BTS'in Jason Derulo ile birlikte hazırladığı "Savage Love" parçasını paylaşması yer alıyor. 

Sosyal medya ağı Twitter'da şimdiye kadar en çok beğenilen tweet ise Chadwick Boseman'ın ailesinden geliyor. Oyuncunun vefat ettiğini paylaşan gönderi 2020 yılında 7.4 milyon beğeni alarak Twitter'ın zirvesine oturmayı başarmıştı. 

İlk 20'de birden fazla tweet'i olan diğer hesaplar arasında Barack Obama, Joe Biden ve BTS üyesi V yer alıyor. 

BTS'den Jungkook Twitter beğeni listesinde zirvede

Tüm bunlara ek olarak BTS üyesi Jungkook, platformda resmi hesabı olmamasına rağmen, TikTok hashtag'inde sürekli olarak izlenme rekorları kırmaya yabancı değil. Kısa süre kendi hashtag'inde 50 milyar izlenmeyi kırdı ve bu sayı iki haftadan kısa bir sürede neredeyse 53 milyara ulaştı. 

Dünyaca ünlü K-pop grubu için ayrıca bu hafta sonu bir hayli önemliydi. Geçtiğimiz 13 ve 14 Haziran tarihleri BTS'in kurulmasının sekizinci yılıydı ve grup, düzenlenen etkinlik kapsamında yine sosyal medyada büyük ilgi çekmeyi başardı. 

K-pop grubu, sekizinci yıl dönümünü kutlamak için BTS 2021 Muster Sowoozoo adlı iki günlük bir canlı yayın etkinliğine ev sahipliği yaptı. Pazar günkü buluşma, grubun yabancı dilde şarkılarından bazılarının yer aldığı bir konser havasında geçerken, Pazartesi gece düzenlenen etkinlik ise dünya turu versiyonu olarak yayınlandı. 

Tüm dünyada popüler olan K-pop grubu BTS, geçtiğimiz aylarda Dynamite isimli şarkı ile 24 saatte en çok izlenen video rekoru kırarak Blackpink'in How You Like That şarkısını tahtından etmişti. Blackpink'in How You Like That şarkısı ilk 24 saatte 82.4 milyon kez izlenerek 24 saatte en çok izlenen video rekorunu kırmıştı. Dynamite ise ilk 24 saatte video paylaşım platformu üzerinden 101,1 milyon izlenmişti.

Çocukların İnternet Kullanımı: Son 2 Yılda Neler Arattılar?
İNTERNET

Çocukların İnternet Kullanımı: Son 2 Yılda Neler Arattılar?

Yeni bir Kaspersky Safe Kids araştırmasında çocukların internet kullanımı hakkında bazı önemli ayrıntılar ortaya çıkarıldı.

YORUMLAR