Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (Haziran 2. Hafta)

E3 2017'nin arifesinde olduğumuz bu hafta oyun dünyası biraz duruluyor. Yine de bu doğal durgunluğu bozacak birkaç önemli oyun bizi bekliyor. Bu hafta çıkacak oyunlar listemizde yer alan oyunlara baktığımızda en önemli oyunun DiRT 4 olduğunu görüyoruz.

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (Haziran 2. Hafta)

E3 2017'nin arifesinde olduğumuz bu hafta oyun dünyası biraz duruluyor. Yine de bu doğal durgunluğu bozacak birkaç önemli oyun bizi bekliyor. Bu hafta çıkacak oyunlar listemizde yer alan oyunlara baktığımızda en önemli oyunun DiRT 4 olduğunu görüyoruz.

Eğer ralli türündeki yarışları seviyorsanız DiRT 4 size en gerçekçi oyun tecrübesini yaşatacak oyun olacaktır. Üstün kalitede grafikler ve fizik hesaplamaları ile takdirinizi kazanacak DiRT 4, serinin başarısını bir adım öteye götürmeye çalışacak. Oyunun satış fiyatının da makul seviyede olduğu söylenebilir.

Bu haftaki bir diğer önemli oyun da The Elder Scrolls Online - Morrowind genişleme paketi. 2014 yılında yayınlanan The Elder Scrolls Online oyunu için geliştirilen genişleme paketi bizi Elder Scrolls serisinde önemli yere sahip olan, 3. oyunun geçtiği Morrowind adasına konuk edecek ve yeni Warden sınıfını oyuna ekleyecek. Yeni savaş alanları ve görevler de bizi bekliyor.

Korku oyunlarını sevenler Conarium adlı oyuna göz atabilirler. H.P. Lovecraft'ın kitaplarından esinlenerek geliştirilmiş bu oyunda boyutlar arasında geçiş yapabilecek, akıl sağlığımızı zorlayan durumlarla karşılaşabileceğiz. Bilim kurgu ile harmanlanmış bir hikayeye sahip olan oyun Unreal Engine 4 oyun motoru ile geliştirilmiş.

Orta Çağ temalı, fantastik bir yapıya sahip bir co-op aksiyon oyunu oynamak isterseniz Hell Warders adlı oyun ilginizi çekebilir. Cehennemden gelen iblis ordularına karşı savaştığınız bu oyunda bir yandan kule savunma oyunlarında olduğu gibi savunma sistemlerinizi haritaya yerleştiriyor, diğer yandan da kahramanlarınızı kullanarak iblislerle savaşıyorsunuz. Farklı kahraman sınıfları yer alan oyun takım oyununa önem veriyor.

The Vagrant, eğer 90'lı yıllarda oynadığınız 2 boyutlu aksiyon oyunlarını özlüyorsanız hoşunuza gidebilecek bir oyun. Ekranda yatay olarak ilerlediğimiz oyunda yüzlerce düşman vebölüm sonu canavarları ile savaşabiliyoruz. RPG elementleriyle zenginleştirilen oyunda kahramanımızı geliştirebilmemiz, farklı ekipmanlar kullanabilmemiz de mümkün. Oyunun animasyonları ise oldukça başarılı.

Haftanın ücretsiz oyunu Pixel Worlds olacak. Sosyal bir 2 boyutlu Minecraft olarak tanımlanabilecek bu oyunda kendi dünyanızı inşa edebilecek, ticaret yapabilecek, yarışlar gibi online etkinliklere katıllabileceksiniz.

Microsoft'un geçtiğimiz sene yayınladığu Gears of War 4 oyunu için bu hafta sonu ücretsiz hafta sonu kampanyası düzenlenecek. Oyuncular 9 Haziran'dan başlayarak 10 saat süreyle oyunu oynayabilecekler.

Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series'in 2. bölümü de bu hafta yayınlanıyor. 

Daha öneceden çıkış yapmış birkaç oyun bu hafta farklı platformlara çıkış yapıyor. İncelemelerini hazırladığımız Perception ve Warhammer 40000: Dawn of War 3 bu oyunlar.

Bu hafta çıkacak oyunların tam listesi, çıkış tarihleri ve çıkacakları platformlar şu şekilde:

6 Haziran Salı

- Conarium - PC

- Hell Warders - PC

- Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series - 2. Bölüm - PC/PlayStation 4/Xbox One)

- The Elder Scrolls Online - Morrowind - PC/Mac/PlayStation4/Xbox One

7 Haziran Çarşamba

- Perception - PlayStation 4

8 Haziran Perşembe

- Warhammer 40000: Dawn of War 3 - Mac/Linux

9 Haziran Cuma

- DiRT 4 - PC/PlayStation 4/Xbox One

- The Vagrant - PC

- Pixel Worlds - PC

- Gears of War 4 - Ücretsiz Hafta Sonu Başlangıcı - PC/Xbox One

Need for Speed Payback Çıkış Tarihi Tanıtım Videosuyla Birlikte Duyuruldu

Diablo 3'ün Necromancer Açılış Videoları Yayınlandı

PayDay Geliştiricisinin Yeni Korku Oyunu GTFO Duyuruldu

YORUMLAR