Bugüne Kadar Steam'de Kaç Para Harcadığınızı Görün

Kendi hesabınızda yazan parayı yorum atmayı unutmayın! Bugüne kadar Steam'de harcadığınız toplam parayı artık kolayca görebileceksiniz.

Steam yapılan harcama

Dünyanın en büyük dijital oyun mağazası Steam için yeni bir özellik daha eklendi. Valve yeni özellikle birlikte, bugüne kadar Steam’de ne kadar para harcadığınızı bulabileceğinizi söyledi.

Steam para

İlk olarak 2003 yılında kullanıma açılan Steam, bütün oyun dünyasını kökten değiştirmiş ve batıyor denilen oyun sektörünü bambaşka bir noktaya getirmişti. Kutulu oyun masrafını düşüren, oyunlara erişimi kolaylaştıran ve sunduğu çok farklı özelliklerle oyuncuların hayatını kolaylaştıran Steam, yeni bir özelliğini daha devreye aldı. Özellikle indirim dönemlerinde cüzdanlarımıza kast eden dijital mağaza, “External Funds Used” adını verdiği yeni sayfasıyla birlikte bugüne kadar Steam üzerinde harcadığınız parayı göstermeye başladı.

Bu adrese tıklamak suretiyle ulaşabildiğiniz yeni özelliği kullanabilmek için Steam hesabınıza giriş yaptığınızdan emin olmanız gerekirken, basitçe tasarlanan sayfada üç farklı başlık olduğu görüldü. Total Spend başlığı altında bugüne kadar harcadığınız bütün para Amerikan Doları olarak karşınıza çıkarken, hemen altında OldSpend başlığı yer aldı. 2015 yılında devreye alınan “Limited User Account” özelliğinden öncesini hesaplayan Old Spend’in, 2015 yılında Steam’in beş dolardan daha az harcama yapan zararlı hesapları engellemesinden önce yapılan harcamaları gün yüzüne çıkardığı dile getirildi. PWSpend başlığının ise Perfect World Entertainment olarak isimlendirilen ve Steam’in ilk elden partnerleri olan CS:GO ve Dota 2 gibi oyunlar içerisinde harcanan toplam parayı belirttiği söylendi.

Sizin hesabınızda yazan toplam harcama miktarı nedir? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın!

Steam Artık Para İadesi Yapacak!
OYUN

Steam Artık Para İadesi Yapacak!

Steam platformu dışında aldığını hiçbir Steam oyununu Steam'e tanımladıktan sonra iade edemiyorsunuz, ayrıca hediyeleri de iade etmek mümkün değil.

Valve, Steam Greenlight'ı Steam Direct ile Değiştiriyor
OYUN

Valve, Steam Greenlight'ı Steam Direct ile Değiştiriyor

Steam oyun platformunun sahibi olan Valve, uzun bir süredir kullanılmakta olan Steam Greenlight sistemini bahar aylarında Steam Direct adını verdiği yeni bir sistemle değiştireceğini duyurdu.

Steam'den Bedava Oyun Nasıl Alınır?
OYUN

Steam'den Bedava Oyun Nasıl Alınır?

Popüler oyun platformu Steam büyümeye devam ederken, milyonlarca oyuncu da platform üzerinden oyun satın almaya devam ediyor. Steam üzerinden satın aldığınız oyunları kolayca indirip bilgisayar üzerinde oynayabileceğiniz gibi, Steam üzerinde satılan oyunları bedava alma şansınız da bulunuyor.

YORUMLAR