Bullet Run'ın Yayın Hayatına Son Veriliyor

Sony Online Entertainment gibi dünyanın sayılı oyun şirketlerinden birisi, ve Acony Games tarafından geliştirilen online FPS yani MMOFPS türündeki bir oyunlarını piyasadan çekeceklerini açıkladılar. Böylesi ani ve radikal bir karar birçok oyuncuyu şaşırt

Bullet Run'ın Yayın Hayatına Son Veriliyor

Sony Online Entertainment gibi dünyanın sayılı oyun şirketlerinden birisi, ve Acony Games tarafından geliştirilen online FPS yani MMOFPS türündeki bir oyunlarını piyasadan çekeceklerini açıkladılar. Böylesi ani ve radikal bir karar birçok oyuncuyu şaşırttı aynı zamanda tedirgin etti. Akıllara birçok farklı online yapım geldi ancak Sony Online Entertainment ve Acony Games beklenmedik bir yerden bizleri vurdu.

Başarılı ve çıktığı zamanlarda online oyun dünyasına iyi bir giriş yapmış olan online FPS oyunu olan Bullet Run önümüzdeki ay sahalara veda etmeye hazırlanıyor. Böylesi bir karar oyuncuları şaşkına çevirdi, önümüzdeki ay dedik çünkü Sony Online Entertainment, Bullet Run’ın fişinin çekileceği tarihide kesin olarak duyurdu. Buna göre Bullet Run 8 Mart 2013 günü bizlere veda edecek.

Oyun normal bir oyuncunun giriş yapıp alt seviyelerde oynayabilmesi için tamamen ücretsiz, ancak ücretsiz olarak bir yerlere gelebilmeniz oldukça zor. Eğer daha iyi bir oyuncu olabilmeyi istiyorsanız özel üyelik satın almanız gerekiyordu, bu da Bullet Run’ın birçok oyuncu kaybetmesine neden oldu. Bullet Run 1 Şubattan itibaren ödeme kabul etmeyip, bu tarihe kadar yapılmış ve harcanmamış olan ödemeleri de oyuncularına geri iade edeceğini de açıkladı.

GTA 5 Çıkış Tarihi Hisseleri Düşürdü

YORUMLAR