Call of Duty: Advanced Warfare Bu Hafta Sonu İçin Steam'de Ücretsiz

Video oyun geliştiricisi Sledgehammer Games ve yayıncı Activision'ın, ünlü FPS serisinin son çıkan oyunu Call of Duty: Advanced Warfare'i hala oynamamış olan oyuncular için bu hafta sonu bir sürprizi var. Oyunun yeni FPS mekaniklerini ve multiplayer dene

Call of Duty: Advanced Warfare Bu Hafta Sonu İçin Steam'de Ücretsiz

Video oyun geliştiricisi Sledgehammer Games ve yayıncı Activision'ın, ünlü FPS serisinin son çıkan oyunu Call of Duty: Advanced Warfare'i hala oynamamış olan oyuncular için bu hafta sonu bir sürprizi var. Oyunun yeni FPS mekaniklerini ve multiplayer deneyemini denememiş oyuncular için Call of Duty: Advanced Warfare bu hafta sonu için Steam'de ücretsiz.

Oyuncular bugünden itibaren Steam üzerinden oyunu indirmeye başlayabilir ve 22 Şubat tarihine kadar herhangi bir kısıtlama olmadan oynayabilirler. Üstelik bu tarihler arasında, oyunda multiplayer dahil olmak üzere hiçbir sınırlandırma bulunmayacak.

13 tane multiplayer harita, karakter tasarımı ve güçlendirmeler için birbirinden farklı onlarca mod da oyunculara ücretsiz hafta sonu etkinliğinde sunulan fırsatlar arasında. Genellikle yeni oyuncuları Advanced Warfare'e alıştırmak üzere bir etkinlik gerçekleştirdiğini söyleyen firma, bu tarihler boyunca oyunun hem standart hem de Pro versiyonunun ayrıca indirimde olacağını açıkladı. Hafta sonu boyunca oyunu deneyip, hoşunuza giderse indirimle bir fiyata satın alabileceksiniz.

Call of Duty: Advanced Warfare'in hafta sonu etkinliğinin fırsatları bununla da sınırlı kalmıyor. Yeni oyuncu kazanmayı hedefleyen firma, bu üç gün boyunca oyunda alacağınız ilerlemenin kaydının tutulacağını, eğer oyunu satın alırsanız direkt olarak kayıt dosyanızın taşınacağını söyledi. Yani sadece oyunu denemekle kalmayacak, aslında oyun içerisinde bir ilerleme de katedeceksiniz.

Call of Duty: Advanced Warfare'i hemen indirmeye başlamak için aşağıdaki bağlantıdan Steam'e bağlanabilirsiniz. Eğer Steam'den oyun indirme konusunda bir rehber arıyorsanız yine aşağıda yer verdiğimiz Steam'den oyun indirme rehberimiz sizlere yardımcı olacaktır.

Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

YORUMLAR