Call of Duty: Ghosts Duyuruldu ve İlk Detaylar Açıklandı

Uzun zamandır söylentisi ortalıkta dolaşan, Call of Duty serisinin bu seneki oyunu Call of Duty: Ghosts resmen duyuruldu.

Call of Duty: Ghosts Duyuruldu ve İlk Detaylar Açıklandı

Uzun zamandır söylentisi ortalıkta dolaşan, Call of Duty serisinin bu seneki oyunu Call of Duty: Ghosts resmen duyuruldu. Oyunla ilgili ilk detaylar da Activision tarafından açıklandı.

Yeni bir hikaye ve yeni karakterler içereceği açıklanan oyunda, serinin en büyük eleştiri noktası olan grafikler artık değişime uğruyor. Oyunun yeni nesil Call of Duty motoruyla geliştirildiğini söyleyen Activision, seri için büyük bir adım atıldığını belirtiyor.

Mark Rubin duyurunun ardından, “Herkes bizden Modern Warfare 4’ü yapmamızı bekliyordu. Bunu yapmamız bizim açımızdan güvenli olurdu, ama biz bu yolu tercih etmedik. Konsollardaki değişimi gördük ve Call of Duty serisinin yeni bölümü için bu mükemmel fırsatı kullanmak istedik. Yeni isimle ve grafik motoruyla geliştirdiğimiz Call of Duty: Ghosts'ta oyunculara yepyeni tecrübeler yaşatmak istiyoruz,” açıklamasını yaptı.

Call of Duty: Ghosts Duyuru Videosu
OYUN

Call of Duty: Ghosts Duyuru Videosu

Activision, Call of Duty: Ghosts'u duyurdu ve oyunun ilk videosunu yayınladı. 21 Mayıs'taki Xbox etkinliğinde de oyun ilk kez canlı bir şekilde oynanacak.

PlayStation 3, Xbox 360, yeni nesil konsollar ve PC için çıkacağı açıklanan Call of Duty: Ghosts ilk kez, 21 Mayıs’ta düzenlenecek Xbox etkinliğinde oynanacak. Oyunun çıkış tarihiyse daha önceki söylentilerde olduğu gibi 5 Kasım.

Black Ops 2'nin Uprising DLC'sinin PC ve PS3 Çıkış Tarihleri Açıklandı

YORUMLAR