Call of Duty: Ghosts için Yeni Detaylar Açıklandı

Xbox One’ın duyurulmasıyla birlikte Call of Duty: Ghosts için yeni bilgiler ve yeni videolar paylaşıldı.

Call of Duty: Ghosts için Yeni Detaylar Açıklandı

Call Of Duty Ghosts İlk Bakış
Tamindir TV

Call Of Duty Ghosts İlk Bakış

Xbox One sunumuyla beraber daha çok detay elde etme şansını yakaladığımız Call of Duty: Ghosts için bir ilk bakış gerçekleştirdik.

Call of Duty: Ghosts’un yayınlanan kısa videosunda oyundan ilk görüntülerin yeni Xbox konsolunun tanıtımında gösterileceği belirtilmişti. Xbox One’ın duyurulmasıyla birlikte oyun için yeni bilgiler ve yeni videolar paylaşıldı.

İlk olarak cesur bir karar alarak Modern Warfare 4 yerine yepyeni bir oyun yapmak istediklerini söyleyen Activision’dan Eris Hirshberg, oyunun yeni grafik motoru kullandığını belirtti ve sonrasında oyunun senaristini açıkladı. Ghosts ile birlikte yeni bir hikayeye geçen oyunun senaryosunu Traffic ve Syriana filmlerini yazan Oscar ödüllü Stephen Gaghan kaleme alıyor.

Call of Duty: Ghosts Tanıtım Videosu
OYUN

Call of Duty: Ghosts Tanıtım Videosu

Xbox One'ın tanıtımında gösterilen ender oyunlardan biri Call of Duty: Ghosts oldu. Uzun bir aradan sonra seride köklü değişikliklere giden oyunun tanıtım videosu karşınızda.

Call of Duty: Ghosts’un oynanışından da yeni detaylar açıklandı. Yapay zekanın geliştirildiğinden ve oyuna eklenen yeni köpek dostumuzdan bahsedildi. Oyunun büyük bölümünde yanımızda yer alacak olan köpeğimiz sadece yoldaş olarak kalmayarak savaş alanında en iyi yardımcımız olacak.

Oyunun multiplayer özelliklerine de değinen Eric Hirshberg, haritaların depremler veya oyuncuların kurduğu tuzaklarla değişim geçireceğini söyledi. Multiplayer’a eklenen bir diğer özellikse karakter özelleştirmeleri. Artık multiplayer karakterlerimizin kasklarını ve kıyafetlerini kendi zevkimize göre değiştirebileceğiz.

Call of Duty: Ghosts Kamera Arkası Videosu
OYUN

Call of Duty: Ghosts Kamera Arkası Videosu

Microsoft'un yeni konsolu Xbox One'ın tanıtımında Call of Duty: Ghosts'un tanıtım videosu ile birlikte oyun için bir kamera arkası videosu da yayınlandı.

Call of Duty: Ghosts’un serinin önceki oyunları gibi 60 FPS olacağı ve rahat bir oynanış sunacağı da belirtildi.

CoD: Ghosts Haricinde Bir Başka Call of Duty Oyunu Daha Görebiliriz

YORUMLAR