Call of Duty: Ghosts Ön Sipariş Hediyesi Belli Oldu

Call of Duty: Ghosts'u önsipariş verenleri bekleyen hediye belli oldu.

Call of Duty: Ghosts Ön Sipariş Hediyesi Belli Oldu

Call of Duty: Ghosts'u ön sipariş verenleri bekleyen hediye belli oldu. Oyunu çıkmadan satın alanlar Free Fall isimli dinamik multiplayer haritaya sahip olacaklar. Bu harita, (aşağıdan iki görselini görebileceğiniz gibi) yıkılmanın eşiğindeki bir gökdelenin üzeri olacak. Free Fall gittikçe değişen yapısı ile oyunculara yeni heyecanlar yaşatmak için hazırlanmış özel bir dinamik harita oluyor. Bu bölüme; yangın merdivenlerinin kullanılması, asansör boşluklarının bulunması ve cam pencerelerin bir çok yerde zemini oluşturacak olması daha da bir renk katacağa benziyor.

Türkçesi serbest düşüş olan bu çok kişilik oyuncu modu haritası daha önceden açıklanan dinamik harita özelliğine sahip olacak. Yani multiplayer maça başladığımızda karşımıza çıkan harita ile maç biterken gördüğümüz harita arasında farklar olacak. Buradaki dinamik kelimesi oyun haritasının maç sırasında değişiklik geçireceği anlamını taşıyor. Bu özellik eğer kaliteli optimize edilirse ve iyi düşünülürse çok oyunculu oyun deneyimine çok şeyler katacaktır. Örnek vermek gerekirse; multiplayer maç sırasında olacak bir deprem sayesinde hareket alanlarının değişmesi, oyuncuların ona göre farklı konum almasını gerektirecektir. Eğer bu değişikliklerin algoritması tahmin edilemez şekilde değişik yapılırsa oyundan alacağınız zevk artacaktır. Fakat şuan için fazla hayale kapılmayıp daha basit, kontrol edilebilir dinamikler olacağını ön görmek yanlış olmayacaktır.

Call of Duty Ghosts; Playstation 3, Xbox 360 ve PC için 5 Kasım 2013'te çıkış yapacak. Playstation 4 ve Xbox One için ise çıkışları ile birlikte kendini gösterecek. Ön sipariş verenlere de bahsi geçen Free Fall Multiplayer haritası hediye edilecek.

Call of Duty: Ghosts Yeni 5 Dakikalık Oynanışı

YORUMLAR