Call of Duty: Warzone PC'ye Botları Bitirecek Güncelleme

Ücretsiz battle royale oyun Call of Duty: Warzone PC tarafında önemli bir güncelleme aldı.

Popüler ücretsiz battle royale oyunu Call of Duty: Warzone, PC tarafında önemli bir güncelleme aldı. Oyunun geliştiricisi Infinity Ward, Modern Warfare ile battle royale oyuna erişenler için değil, ücretsiz oynanabilir Warzone oyuncuları için ek güvenlik önlemi aldıklarını duyurdu.

Call of Duty: Warzone, hem PC hem de konsollarda şu sıra en çok oynanan oyunlar arasında. Call of Duty: Warzone PC oyuncuları artık oyuna giriş yaparken iki adımlı doğrulama sistemini geçmek zorunda. Infinity Ward, sosyal medya platformu üzerinden yeni Warzone PC kullanıcıları için iki adımlı SMS doğrulama sistemini aktif ettiklerini duyurdu. Ek güvenlik katmanı PlayStation ve Xbox platformunda hali hazırda vardı. İki faktörlü kimlik doğrulama sistemi artık PC’de de mevcut. Şirket, botların giriş yapabilmesini engelleyerek hileleri en aza indirme özelliği de getirebilirdi ancak iki adımlı doğrulama özelliği aktif edildi.

Ücretsiz Call of Duty oyunu arayanların şu anda başından kalkmadığı Call of Duty: Warzone, Xbox One, PlayStation 4 ve PC için 10 Mart 2020’de çıkış yapmıştı. Bir ay gibi oldukça kısa bir sürede 50 milyonun üzerinde oyuncuya sahip oldu ve yıldız futbolcuların da vakit harcadığı oyunlar arasında. Call of Duty: Warzone oyununu hala oynamadıysanız, aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

YORUMLAR