Captain Tsubasa: Rise of New Champions'ın Uzun Hikaye Fragmanı Yayında

Bandai Namco Entertainment ve Tamsoft, Captain Tsubasa: Rise of New Champions için yeni bir fragman yayınladılar.

Bandai Namco Entertainment ve Tamsoft, Captain Tsubasa: Rise of New Champions için yeni bir fragman yayınladılar.

Story Mode Extended (Hikaye Modu Uzun Metrajlı) adı altında yayınlanan bu yeni fragman, geçtiğimiz haftalarda karakterler için yayınlanan fragmanın uzun metrajlı versiyonu oluyor.

Aşina olduğumuz aksiyon dolu oynanışa ve Hanji Urabe, Shun Nitta, Makoto Soda, Tachibana kardeşler, Hiroshi Jito, Mitsuru Sano, Hikaru Matsuyama, Jun Misugi ve Kojiro Hyuga karakterlerine ek olarak, bu yeni fragman orijinal anime ve manga serilerinde olan saha dışında gördüğümüz tanıdık sahneleri de içeriyor. Bu sayede, futbolcuların akıl hocaları Kozo Kira, Makoto Kitazume ve Hikaru Matsuyama'nın kız arkadaşı Yoshiko Fujisawa gibi ikincil karakterlerden birkaçını görebilme fırsatımız oluyor.

Hazır hikaye modundan bahsetmişken, Tsubasa Episode adı verilmiş olan bu mod, National Middle School Tournament'ın bütünüyle bulunacağı simgesel Tsubasa Ozora hikayesini yeniden karşınıza getirerek hoş bir nostalji yaşamanızı sağlayacak. Orijinalindeki en sanatsal maçları tekrardan yapacak ve birçok Tsubasa rakibini oyunda görebileceksiniz.

Eğer dilerseniz, haberin sonundaki fragmana geçmeden önce, oynanışa dair detaylara buradan bakabilirsiniz.

Hikaye Modu Uzun Metrajlı adı altında yayınlanan yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dilerim.

YORUMLAR