Casper Kişiselleştirilebilir Laptop Satmaya Başladı

Casper yeni ürünler ile kullanıcıların karşısına çıkmaya devam ediyor. Laptop bilgisayar özelleştirmesi yapılmaya başlandı.

casper-kisisellestirilebilir-laptop

Casper, bilgisayar özelleştirme ile bilgisayar toplama işleminin en güvenilir ve profesyonel halini kullanıcılarına sunuyor.

Laptop bilgisayar özelleştirmede en fazla donanım seçeneğini sunan tek marka olan Casper tüm kullanıcıları ile bu deneyimi paylaşmayı hedefliyor.

Casper Kişiye Özel Bilgisayar Satmaya Başladı

Bilgisayar kullanıcılarının bilgisayar toplama olarak dillerinde yer edinmiş, günümüzde ise bilgisayar özelleştirme olarak tanımlanan sistem; yüzlerce teknoloji ve donanım seçenekleri arasından dilediğiniz özellikleri seçerek kendinize özel cihazı üretebileceğiniz anlamına geliyor.

Bilgisayarınızı oluşturan tüm bileşenlerin fabrika ortamında test edilerek bir araya getirilmesi; muhtemel parça uyumsuzluğu riskini önlüyor, bilgisayarınızın tüm donanımlarının güvenle ve garanti kapsamında üretilmesini sağlıyor.

Casper, ihtiyacınız olan donanımdaki bilgisayarlarınızı fabrika ortamında özelleştirerek, kullanıcılarına güvenli ürünler sunmayı hedefliyor. 

Hayalleri Gerçek Yapan Bilgisayar - Casper Excalibur E600!
Tamindir TV

Hayalleri Gerçek Yapan Bilgisayar - Casper Excalibur E600!

Casper Excalibur E600 inceleme videomuz ile karşınızdayız. Casper Excalibur E600 inceleme videomuzda üst düzey oyuncular ve iş amaçlı kullanım için bir bilgisayar arayan kullanıcıları mutlu edecek modelin tüm özelliklerini sizlere aktarıyoruz.

Casper Ar-Ge mühendisleri; toplama bilgisayarlarda yaşanması muhtemel parça uyumsuzluğu risklerini ortadan kaldırmak için en uyumlu ve uygun parçaları yapılan testler sonucunda kullanıcılara ulaştırıyor.

Casper özelleştirme sistemi ile bilgisayarınızın özelliklerini, fiyatını ve performansınızı belirleyebilir, ihtiyacınız olan sistemi güvenli bir şekilde oluşturabilirsiniz.

Casper'ın internet sitesi üzerinden vereceğiniz laptop, desktop ve All in One modellerinde seçtiğiniz modelin özelliklerini dilediğiniz gibi yükseltebilir veya düşürebilirsiniz. İşletim sistemi, depolama, grafik kartı, güç kaynağı, bellek, kablosuz bağlantı, soğutma sistemi ve ekran boyutu teknolojilerine ait seçeneğe sahip olurken, birbirinden farklı performans seçenekleriyle kişiye özel bilgisayarınızı üretebilirsiniz.

Tek Parmak Yetiyor! - Casper Excalibur G670 inceleme
İnceleme

Tek Parmak Yetiyor! - Casper Excalibur G670 inceleme

Casper Excalibur G670 inceleme videosunda merak edilen dizüstü oyuncu bilgisayarını detaylarıyla sizlere aktarıyoruz. Casper Excalibur G670 malzeme kalitesi ve altında bulunan Made In Turkey etiketiyle dikkatleri üzerine çeken bir oyuncu laptop modeli.

Seçmiş olduğunuz donanım özellikleri üretim tesisinde güvenlik önlemleri doğrultusunda elektriksiz ortamda montajlanıyor, çoklu uyumluluk testlerinden geçiyor. Testleri başarıyla tamamlanan kişiye özel cihazlar, yerinde paketlenerek kullanıcılara ulaştırılıyor.

YORUMLAR