İşte Çevrenizde Pokémon Olduğunda Haber Veren Uygulama

Pokémon'ların yerini gösteren uygulama yapıldı. İşte detayları:

İşte Çevrenizde Pokémon Olduğunda Haber Veren Uygulama

Gerçek dünyada yürüyerek Pokémon avladığınız GPS tabanlı arttırılmış gerçeklik oyunu Pokémon GO için yeni ve benzersiz uygulamalar çıkmaya devam ediyor. Notifications for Pokémon GO isimli bu uygulama ise size çevrenizdeki Pokémonları haber veriyor.

Pokémon GO'nun en büyük problemlerinden bir tanesi düşük batarya kapasitesine sahip olan cihazların, şarjlarını sömürmesi. Haliyle oyuncular, sürekli ekranlarını açık tutmak yerine başka yollara başvuruyorlar. Notifications for Pokémon GO ise bu sorunu kökten çözerek, bütün cihazlarda daha az şarj harcayarak daha fazla Pokémon tutmanıza yardımcı olmak için geliştirilmiş bir uygulama.

Sadece Android için yayınlanan bu uygulamayı yüklediğinizde, uygulamayı çalıştırmanız ve Pokémon listesinden istediklerinizi seçmeniz gerekiyor. Böylece Pokémon GO kapalıyken, hatta ekranınız bir kilit durumundayken, çevrenizde seçtiğiniz bir Pokémon belirdiğinde size bildirim geliyor. Böylece henüz Pokédex'e kaydemediğiniz ve elinizden kaçan birçok Pokémon'u da yakalamış olabiliyorsunuz. Uygulamayı denemek için ise hemen aşağıdaki indirme linkine tıklamayı unutmayın. 

NOT: "Söz konusu uygulama, Google tarafından kaldırılmış olup geliştiricinin konuya ilişkin açıklamasına Reddit sayfasından ulaşabilirsiniz."

Sonunda Pokémon Avlama Cihazı da İcat Edildi, Satışa Bile Çıktı

Pokémon GO'nun Yüzde Kaçını Oynuyoruz?

Pokémon GO'nun Harika Yan Etkilerinin Farkında Mısınız?

YORUMLAR