Çift SIM Kart Destekli HTC One Satışa Sunuldu

Çift SIM kartlı ve microSD slotlu HTC One satışa sunuldu.

Çift SIM Kart Destekli HTC One Satışa Sunuldu

HTC'nin ödül üzerine ödül kazandığı, dünya genelinde beğeni toplayan amiral gemisi HTC One'ın yenilenmiş sürümü satışa sunuldu. İngiltere'de ön siparişe açılan yeni HTC One'da çift SIM kart kullanımı mümkün.

HTC'nin Mart ayında satışa sunduğu HTC One akıllı telefonu, göz kamaştıran tasarımı ve yüksek performans sunan donanımı ile kullanıcıların beğenisini kazanmış ancak microSD kart desteği sunmaması yönünden bazı kullanıcılar tarafından eleştirilmişti. Tayvanlı telefon üreticisi bu eleştirilere yanıt niteliğinde geliştirdiği yeni HTC One'ı satışa sunduğunu açıkladı.

HTC'nin yabancı ülkeler, öğrenciler ve sık sık yurt dışına çıkan iş kullanıcılarını hedef alan cihazı HTC One, iş ve kişisel kullanımı aynı telefonda mümkün kılan çift SIM kart desteği ile geliyor. Ayrıca ek 64GB depolama alanı isteyen kullanıcılar için microSD slotu ile geliyor. Teknik özellik bakımından ise mevcut HTC One'dan hiçbir farklılık içermiyor.

Android Jelly Bean işletim sistemi (İlerleyen aylarca KitKat güncelemesini alacağı belirtiliyor) önyüklü gelen yeni HTC One, çevrimiçi mağazadan 809 dolar karşılığı sipariş verilebiliyor.

Dell'in Yeni 24 inç Ultra HD Monitörü Göründü

YORUMLAR