Cities: Skylines Ücretsiz Oynanabiliyor!

Cities: Skylines hafta sonu boyunca ücretsiz oynanabilecek, oyun şu an indirmeye açılmış durumda

2015 yılında çıkış yapan; fakat halen hatrı sayılır bir oyuncu kitlesine sahip olan, Steam üzerinde oldukça iyi yorumlar alan simülasyon oyunu Cities: Skylines için özel bir ücretsiz hafta sonu kampanyası başlatıldı.

Oyuncular bugünden itibaren Cities: Skylines'ı ücretsiz indirerek 3 gün boyunca, yani 11 Şubat Pazartesi gününe kadar oyunu ücretsiz oynayabilecekler. Eğer oyunu oynayıp beğenirseniz ve pazartesi gününden sonra oynamaya devam etmek isterseniz de %75'lik büyük indirimden faydalanabileceksiniz. Bu indirim sayesinde normalde 49 TL olan oyunun fiyatı 12,25 TL'ye düşüyor. Oyunun Deluxe Edition adlı daha fazla içeriğe yer veren sürümü ise 14,75 TL fiyatla satılmakta.

Cities: Skylines, eskiden oynadığımız klasikleşmiş strateji oyunu örneklerinin modern teknoloji ile buluşturulmuş hali olarak tanımlanabilir. Temelde bir şehir inşa etme ve yönetme oyunu olan Cities: Skylines'da bir belediye başkanı gibi şehrinizin imar politikasını yönetiyor, altyapı hizmetlerini sağlamaya çalışıyor ve şehir sakinlerini memnun ederek nüfusunuzun şehirden kaçmasını engellemeye çalışıyorsunuz.

Kendi şehrinizi yoktan var edeceğiniz bir oyun olan Cities: Skylines'da birçok farklı konu ile aynı anda ilgilenmeniz gerekcek. Kanalizasyon problemleri, trafik, içme suyu, eğitim, elektrik, polis, itfaiye, sağlık hizmetleri, sosyal aktiviteler gibi konularda kendi çözümlerinizi üretirken kendi şehrinizi ve hayalinizdeki yaşam stilini de inşa etmiş olacaksınız.

Eğer strateji ve simülasyon oyunlarını seviyorsanız Cities: Skylines denemenizi tavsiye ediyoruz. Oyunun Steam sayfasına gitmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz. İyi eğlenceler!

Rainbow Six Siege Önümüzdeki Hafta Ücretsiz Oynanabilecek
OYUN

Rainbow Six Siege Önümüzdeki Hafta Ücretsiz Oynanabilecek

Ubisoft'un geçtiğimiz günlerde 3 yıllık bir oyun olmasına rağmen fiyatını yükselteceğini açıkladığı; fakat oyunculardan gelen şamar üzerinde 180 derece dönüş yaptığı online FPS oyunu Rainbow Six Siege için yeni bir ücretsiz hafta sonu kampanyası yolda.

Düşük Sistem Gereksinimli Oyunlar - 5
OYUN

Düşük Sistem Gereksinimli Oyunlar - 5

2018 ile birlikte, Düşük Sistem Gereksinimli Oyunlar serimizin yeni bölümünü de sizlerle paylaşıyoruz. Daha önceki bloglarımızda bilgisayarınızı üzmeyecek, rahatça çalışacak oyunları bir araya toplamış ve bilgisayarınızın özellikleri ne olursa olsun eğlenmeniz için çözüm üretmiştik.

Metro Exodus ile İlgili Yeni Detaylar Paylaşıldı!
OYUN

Metro Exodus ile İlgili Yeni Detaylar Paylaşıldı!

Geçtiğimiz E3 etkinliğinde duyurulan ve heyecanımızı yükseltmeyi başaran FPS oyunu Metro Exodus ile ilgili yeni detaylar paylaşıldı.

YORUMLAR