Clash of Clans Hileleri, Botları ve Hackleri Kullananlara Kalıcı Ban Yağıyor

Eğer Clash of Clans oynuyorsanız ve oyunda hile, hack ve bot tarzı araçlar kullanıyorsanız önümüzdeki günlerde kalıcı olarak ban yiyebilirsiniz.

Clash of Clans Hileleri, Botları ve Hackleri Kullananlara Kalıcı Ban Yağıyor

Eğer Clash of Clans oynuyorsanız ve oyunda hile, hack ve bot tarzı araçlar kullanıyorsanız önümüzdeki günlerde kalıcı olarak ban yiyebilirsiniz. Mobil cihazların en çok oyuncu sayısına sahip olan ve en çok gelir getiren oyunları arasında olan Clash of Clans bu yüksek oyuncu sayısına bağlı olarak hilecilerin hedefi oluyor. Oyunda ilerleme kaydedebilmek için oyuna vakit ayırmanız gerekiyor; fakat bazı oyuncular kullandıkları Clash of Clans botları ve Clash of Clans hackleri ile haksız avantaj elde ediyorlar. Bu durum herhangi bir oyunda yaygın bir hal aldığında o oyuna duyulan ilgi azalıyor, oyuncular adalet olmadığı için oyunu terk etmeye başlıyor. Supercell de bu durumu engelleyebilmek adına sıkı çalışmaktaydı. Firma bu amaçla geçmişte birçok oyuna geçici ban vererek onları bu tür 3. parti araçlara başvurmama konusunda uyarmıştı.

Geçici banların oyundaki hilecileri durdurmaya yeterli olmadığını düşünen Supercell yeni bir ban dalgasının hazırlığı içerisinde ve bu sefer bu ban dalgası hile yapan oyunculara ağır bir ceza kesecek. Önümüzdeki günlerde başlayacak bu ban yağmurunda 3. parti bot, hile ve hack araçlarıyla hile yapan oyuncuların tespit edilmesi ve bu oyuncuların hesaplarının kalıcı olarak oyundan banlanması hedefleniyor. Bu sayede oyunu herhangi bir hile yapmadan oynayan oyuncuların Clash of Clans'tan soğumasının önüne geçilebilecek.

Supercell kurunun yanında yaşın da yanması durumunun ihtimaller dahilinde olduğunu kabul ediyor. Bu da herhangi bir hile yapmadığı halde banlanan oyuncuların karşımıza çıkması anlamına gelmekte. Supercell bu durumların her birini dikkatle inceleyeceğinin ve  haksız yere banlanan oyunculara yardımcı olacağının sözünü veriyor.

Eğer Clash of Clans'ta hile yapmayı düşünüyorsanız bu fikrinizi rafa kaldırmanızda fayda var.

Clash of Clans Bilgisayarda Nasıl Oynanır?

Clash of Clans Hesabını Android ve iOS Arasında Transfer Etme

YORUMLAR