CNBC-e Efsanesi Geri mi Dönüyor: Açıklama Geldi!

Bir zamanların efsanesi olan CNBC-e kanalı geri mi dönüyor? Kanalın eski Genel Yayın Yönetmeni konu ile ilgili açıklama yaptı. İşte tüm detaylar!

Bir zamanların en sevilen yabancı dizilerini ve programlarını izleyiciyle buluşturan CNBC-e yakın zamanda yayın hayatına tekrar başlayabilir. Kanalın eski Genel Yayın Yönetmeni Artunç Kocabalkan, kanalın Türkiye'ye gelmesinin ne kadar önemli olduğuna dair açıklamalarda bulundu.

Finanstan çizgi filme, dizilerden filmlere kadar bir nesli kendisine bağlayan CNBC-e, 2015 yılında yayın haklarının sona ermesi ile Türkiye'deki süresini tamamlamıştı. Ancak şimdi, 8 yıl aradan sonra kanalın tekrar yayın hayatına başlaması söz konusu. Hem de oldukça yakın bir zamanda.

CNBC-e Yayın Hayatına Tekrar Başlıyor

2000 yılının başından itibaren 15 sene boyunca ülkede yayın hayatını sürdüren kanalın Genel Yayın Yönetmeni Artunç Kocabalkan, kendi YouTube kanalındaki canlı yayında 2021 yılından itibaren kanalın tekrar yayın hayatına dönmesi için çaba gösterdiğini ifade etti. Kanalın çok yakın bir zamanda tekrar ülkemizde yayına başlayacağını ekledi.

Şubat ayında kanalın resmi anlaşmalarını yapmak ve imzaların atılmasının yapılacağını belirten Kocabalkan, Mayıs ayında yayına başlayacağını söyledi. Ancak açıklamalar sonrasında canlı yayın tekrarının silinmiş olması da dikkatlerden kaçmadı.

CNBC-e, 2015 yılında kapanınca ismi TLC Türkiye olarak değiştirilmişti. CNBC-e'den farklı olarak reality program akışı daha fazlaydı. Ancak ne olursa olsun CNBC-e kadar adını yazdırabilen bir kanal olmadı. CNBC-e'nin geri dönmesi ise zamanının etkisini verebilecek mi bilinmez. Çünkü şu anda hemen hemen tüm popüler dizilerin yayın hakları farklı platformların elinde. Netflix, Amazon, Disney, HBO Max bunlara örnek.

Kanalın geri dönmesi hakkında neler düşünüyorsunuz? CNBC-e'de en çok izlediğini program/dizi hangisiydi? Yorumlara bırakabilirsiniz.

Görüntü Kalitesi En İyi Televizyon Modelleri ve Fiyatları - 2024
TEKNOLOJİ

Görüntü Kalitesi En İyi Televizyon Modelleri ve Fiyatları - 2024

2024 yılında alınabilecek en iyi televizyon modelleri hangileri? Yakın zamanda yeni bir TV satın almak isteyen ancak kararsız kalan kişiler için birbirinden başarılı modellerin yer aldığı bir liste hazırladık.

Televizyon Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
TEKNOLOJİ

Televizyon Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Şu sıralar yeni bir televizyon almaya hazırlanıyorsanız, görüntüleme teknolojilerinin garip terminolojisi kafanızı karıştırabilir. Yine de endişe etmenize gerek yok çünkü bu rehberimizde televizyon satın alırken dikkat edilmesi gerekenler ile karşınızdayız.

YORUMLAR