Çocuklar Duymasın Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

2023 yılı hepimiz için oldukça önemli bir yıl olacak. Neredeyse herkesin diline dolanmış olan 2023,aynı zamanda Çocuklar Duymasın için de 3. bir milat olacak.

İlk kez yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Çocuklar Duymasın dizisi, sezon finali yapmıştı. 2002 yılında televizyon dizisi olarak başlayan Çocuklar Duymasın, o dönemin reyting rekorlarını kırmayı başarmıştı. Her ne kadar çok fazla bir rakibinin olmaması nedeniyle reyting rekoru kırması kolaylaşsa bile dizi, şu anda rakibinin çok olmasına rağmen iyi reyting alıyor.

Dizideki karakterler olan Haluk ve Meltem arasındaki stresli ilişkiyi konu alan ve sürekli olarak boşanmayı düşünen bir çiftin dramını anlatan Çocuklar Duymasın için ilginç bir karar alındı. Hem yapımcı hem de yönetmen olan Birol Güven, Çocuklar Duymasın dizisinin devam edeceği tarihi açıkladı.

Çocuklar Duymasın dizisi ilginç bir tarihte başlayacak

2023 yılı hepimiz için oldukça önemli bir yıl olacak. Neredeyse herkesin diline dolanmış olan 2023, aynı zamanda Çocuklar Duymasın için de 3. bir milat olacak. Dizi, sezon finali yaptı ve Birol Güven’in açıklamalarına göre 2023 yılında yeniden ekranlarda görülecek.

Birol Güven sözlerine şöyle devam etti: "Değişen dünya, yaşam stilimiz, Türk toplumundaki değişimler gerçekleştikten sonra yeni senaryolarla tekrar geleceğiz. Bugünü yeteri kadar anlattığımızı düşünüyoruz. 2023'te geri dönüp neler değişti diye yapabiliriz gündelik hayatı. Değişik dönemlerde 2002'den beri aralar vererek devam ediyoruz. Şimdi hedef 2023 gibi gözüküyor.

Çocuklar Duymasın dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce 2023 yılında devam etmesi doğru bir karar mı? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden belirtebilirsiniz.

Dizi ve Filmlere Altyazı Nasıl Eklenir?
NASIL YAPILIR

Dizi ve Filmlere Altyazı Nasıl Eklenir?

Dizi ve filmlere altyazı nasıl eklenir? Filmlere altyazı ekleme nasıl yapılır? Bu ve buna benzer cevabı merak edilen soruları ayrıntılı bir şekilde ele aldık.

 
Netflix'te Türkçe Dizi Kasırgası Başlıyor!
PROJE

Netflix'te Türkçe Dizi Kasırgası Başlıyor!

Netflix, Türkiye platformundaki çeşitli içeriklere dair bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Bu etkinlik esnasında, Netflix’in Türkiye’deki ilk orijinal yapımının imza aşamasını geçtiği de duyuruldu.

 
iPhone'da Altyazılı Dizi Nasıl İzlenir?
MOBİL

iPhone'da Altyazılı Dizi Nasıl İzlenir?

Hepimizin bildiği gibi Apple, çoğu konuda kullanıcılara kısıtlamalar getiriyor ve elimizdeki cihazları Android işletim sistemini kullanan cihazlar kadar serbest kullanamıyoruz.

YORUMLAR