Control Xbox Game Pass PC Çıkış Tarihi Duyuruldu

Control’ün Xbox Game Pass PC’ye geliş tarihi için yeni bir açıklama yaptı. Üç gün sonra, aboneliğiniz kapsamında etkileyici oyuna dalış yapabileceksiniz.

Microsoft'tan PC oyuncularına müjdeli haber! Control Xbox Game Pass PC çıkış tarihi netlik kazandı. Remedy Entertainment stüdyosunun son oyunu servise ne zaman geliyor? İşte o tarih!

PC ve Xbox konsolları kullanıcılarına sunulan Xbox Game Pass servisi, aydan aya eklenen yeni oyunlar ile gelişmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda büyük bütçeli AAA oyunları aboneleri ile buluşturan Microsoft, bu ay bir başka sevindirici gelişmeye imza atacak. Control’ün Xbox Game Pass PC’ye geliş tarihi duyuruldu. 

2017 yılı içerisinde ilk olarak Xbox Live Gold abonelerinin erişimine açılan servis, çok geçmeden bütün kullanıcıların beğenisine sunulmuştu. Aylık, üç aylık, altı aylık ve bir yıllık seçeneklerin sunulduğu Xbox Game Pass için tek bir abonelik alarak, yüzden fazla oyunun bulunduğu devasa bir kütüphaneye erişiyorsunuz. Ultimate olarak aldığınızda ise, beraberinde şimdilik Xbox Live Gold, şu an ülkemizde bulunmayan xCloud ve şimdilik sadece Xbox konsollarında sunulan EA Play kütüphanesine de erişim sağlayabiliyorsunuz. 

Control Xbox Game Pass PC Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Microsoft tarafından geçtiğimiz Aralık ayı içerisinde yapılan duyuru ile Control, RAGE, DOOM Eternal ve GreedFall gibi bomba oyunlar ile konsol kullanıcısı Xbox Game Pass abonelerinin beğenisine sunulmuştu. Bu oyunun PC tarafına ne zaman geleceği ise bir süredir merak ediliyordu. Neyse ki önümüzde fazla bir zaman kalmadı.  

Microsoft tarafından Twitter hesabı üzerinden kısa bir video eşliğinde yapılan paylaşım ile Control oyununun 21 Ocak 2021 tarihinde PC için Xbox Game Pass abonelerinin beğenisine sunulacağı duyuruldu

Remedy Entertainment tarafından geliştirilen oyun, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformunda bir yıllığına Epic Games Store’a özel olacak şekilde 2019 yılı içerisinde satışa sunulmuştu. Konusuna göre, yıllar önce kaybolan kardeşi hakkında bazı cevaplar almak için Federal Bureau of Control’e gelen Jesse Faden karakterinin başından geçenler anlatılıyor. Umduğunun aksine Hiss isimli uhrevi bir gücün istilası altında olan bir bina ile karşı karşıya kalan Jesse, Service Weapon’ı alması ile bir anda yönetici konumuna geçiyor ve bir yandan kardeşine ne olduğunu öğrenmeye çalışırken bir yandan da Hiss ile mücadele etmek durumunda kalıyor. 

Şu an için net bir açıklama yapılmamış olsa da, aynı Xbox One ve Xbox Series için olduğu gibi sadece standart sürüme erişim sağlayabilmek mümkün olacak. Diğer bir deyişle, The Foundation ve AWE adı altında yayınlanan genişletme paketlerini içinde bulunduran Control Ultimate Edition için ayrıca satın alım yapmak gerekecek. Gelişmeleri takipte olacağız. 

Xbox Game Pass Ocak 2021 Oyunları Duyuruldu
OYUN

Xbox Game Pass Ocak 2021 Oyunları Duyuruldu

Microsoft, Xbox Game Pass servisine yeni oyunlar eklemeye devam ediyor. Bugün yapılan duyuru ile ilk parti Xbox Game Pass Ocak 2021 oyunları ortaya çıktı.

YORUMLAR