Crazy Taxi Android İçin Çıkış Yaptı

Sega'nın en başarılı oyun konsolu olan Dreamcast'ın en iyi oyunlarından olan Crazy Taxi Android için çıkış yaptı!

Crazy Taxi Android İçin Çıkış Yaptı

Sega'nın en başarılı oyun konsolu olan Dreamcast'ın en iyi oyunlarından olan Crazy Taxi Android için çıkış yaptı! Bu efsane yarış oyunu Android'e uyarlanmış hali ile klasik ve saf eğlenceyi tabletlerimize veya cep telefonlarımıza taşıyarak yolculuklarımızı sıkıcı olmaktan kurtaracak. Oyun sunduğu yaratıcı yapı ile en başarılı Android oyunu olmaya aday.

Oyundaki temel amacımız taksimize aldığımız müşterilerimizi zamana karşı yarışarak en hızlı şekilde hedefe ulaştırmak. Bu hizmetimiz sırasında dik rampalardan uçarak yüksek tepeleri aşacağız ve yer yer deniz altı gibi sıradışı geçitlere girerek engelleri aşacağız. Yaptığımız tehlikeli hareketler sonucundan müşterimizin adrenalini tavan yaptırarak bonus puanlar ile ödüllendirileceğiz.

Crazy Taxi hem hareket sensörü ile kontrolü hem de dokunmatik olarak kontrolü desteklemekte. Oyunun müzikleri ise gayet başarılı, Offspring ve Bad Religion gibi ünlü isimlerin katkıları bulunmakta. Bunun yanında kendi oluşturduğunuz çalma listelerinden parçalar da oynatabilmektesiniz.

Oyun Android 2.2 işletim sisteminde ve üst versiyonlarında çalışabilmekte. 4.99 dolarlık satış fiyatına sahip oyuna sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz:

Türk Oyunu Monochroma Kickstarter'da

YORUMLAR