Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Vaka Sayısı Artsa da Salgın Kontrol Altında"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da fabrika açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde.

cumhurbaskani-erdogan-salgin-kontrol-altinda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs salgını hakkında bilgi verdi. İşte Cumhurbaşkanı tarafından yapılan koronavirüs açıklaması.

Acil Durum Numaraları 112'de Birleşiyor! Süleyman Soylu Duyurdu
İNTERNET

Acil Durum Numaraları 112'de Birleşiyor! Süleyman Soylu Duyurdu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AFAD İl Müdürlüğünde, İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı'ndan Koronavirüs Açıklaması

Erdoğan açıklamasında koronavirüs salgını ile ilgili şu cümlelere yer verdi:

Ne salgınla mücadelemizi sekteye uğrattık ne de yatırımlarımızı durdurduk. 800 bin insanın canına mal olan krizin üstesinden gelmek kolay değildir. Sadece sosyal hayatı değil günlük yaşantımızın her alanını etkilemiştir. Ülkemiz aldığı tedbirler ve attığı adımlarla krizi en başarılı yürüten ülkelerdendir.

Vaka sayısında kısmı artış yaşanda da salgın kontrolümüz altındadır. Turizm sektörü toparlanmaya başladı. Ülkemiz kaynaklı olmayan bazı sıkıntılarla karşılaşsak da, Türk ekonomisi salgın öncesi ivmesini tekrar yakalamış görünüyor.

Okullar 21 Eylül'de Açılacak Mı? Yüz Yüze Eğitim Ne Zaman? İşte Açıklama
Bilim

Okullar 21 Eylül'de Açılacak Mı? Yüz Yüze Eğitim Ne Zaman? İşte Açıklama

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitim hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Okullar 21 Eylül'de açılacak mı? Yüz yüze eğitim ne zaman? İşte okullar 21 Eylül'de açılacak mı? sorusunun yanıtı.

Koronavirüste Son Durum: Vaka Sayısı Kaç?

18 Ağustos itibari ile son açıklanan verilere göre, Türkiye'de toplam vaka sayısı 251.805 oldu. Toplam hayatını kaybedenlerin sayısı ise 6.016'e yükseldi.

YORUMLAR