CyanogenMod'lu OnePlus One Resmen Tanıtıldı

CyanogenMod 11S üzerinde çalışan ilk akıllı telefon olan OnePlus One resmen tanıtıldı.

CyanogenMod'lu OnePlus One Resmen Tanıtıldı

Çin merkezli yeni bir akıllı telefon üreticisi olan OnePlus, merakla beklenen telefonunu resmi olarak duyurdu. CyanogenMod 11S üzerinde çalışan ilk akıllı telefon olan ve güçlü donanımı ile dikkat çeken telefon 16 ülkede satışa sunulacak.

Pazara yeni giriş yapmış Çinli bir akıllı telefon üreticisi olan OnePlus tarafından geliştirilen OnePlus One, güçlü donanımlı uygun fiyatlı akıllı telefon arayanlara hitap ediyor. Dahili depolama alanı artırılamayan telefonun 16GB ve 64GB modeli bulunuyor. 16GB modeli 299 dolar, 64GB modeli ise 349 dolar fiyat etiketi ile ikinci çeyrekte satışa sunulacak. Başlangıçta Amerika, İngiltere, Tayvan, İsveç, İspanya, Portekiz, Hollanda, İtalya, Hong Kong, Almanya, Fransa, Finlandiya, Danimarka, Kanada, Belçika ve Avustralya satışa sunulacak telefonun ülkemize giriş yapıp yapmayacağı henüz bilinmiyor. Telefonun renk seçenekleri arasında siyah kumtaşı ve beyaz ipek bulunuyor.

Android 4.4 KitKat’ın özelleştirilmiş sürümü CyanogenMod 11S üzerinde çalışan telefon 5.5 inç full HD IPS LCD ekrana sahip. Corning Gorilla Glass 3 ile korunan ekran Touch On Lens teknolojisini kullanıyor ve 178 derece görüş açısı sunuyor. 3GB RAM, 2.5GHz hızda çalışan dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemciden güç alan telefonun çift LED flaş destekli 13 megapiksel kamerası ile 4K video çekmek, 120fps hızda HD kalitede ağır çekim videolar yakalamak mümkün. Cihazın ön yüz kamerası ise 5 megapiksel.

2014 Amiral Gemisi Katili olarak tanıtılan OnePlus One, 4G LTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0 ve NFC bağlantılarını destekliyor. Telefonun çıkarılamayan 3100mAH’lik bataryası 35 saate kadar konuşma süresi, 720 saate kadar da bekleme süresi sunuyor. 8.9mm inceliğinde, 162gr ağırlığındaki telefonun tasarım aşamasını merak ediyorsanız aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

OnePlus One Tanıtım Videosu
MOBİL

OnePlus One Tanıtım Videosu

Çin merkezli yeni bir akıllı telefon üreticisi olan OnePlus’ın güçlü özelliklere sahip uygun fiyatlı akıllısı One Plus One, Android 4.

iOS 7.1.1 Yayınlandı

YORUMLAR