İddia: Cyberpunk 2077 Game Pass'e Gelecek!

Reddit'te paylaşılan bir görselde sevilen oyun Cyberpunk 2077'nin Xbox Game Pass kütüphanesine ekleneceği iddia edildi.

İddia: Cyberpunk 2077 GamePass'e Gelecek!

2020 yılının şüphesiz en tartışmalı oyunu olan Cyberpunk 2077, çıktığı dönemde birçok eleştiriye maruz kalsa da fena olmayan satış rakamlarına ulaştı. Bu rakamlarda firmanın son dönemlerde yaptığı içerik düzeltmesine yönelik güncellemelerin de büyük bir etkisi var. Son çıkan bir iddia ise oyunun hayranlarını heyecanlandırdı.

Yeni Xbox Game Pass Oyunları Açıklandı!
OYUN

Yeni Xbox Game Pass Oyunları Açıklandı!

Xbox Game Pass her geçen ay abone sayısını artırmaya ve oyun yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Türkiye'de de oldukça uygun fiyata abone olabildiğiniz bu sistem sayesinde yüzlerce oyuna erişim imkânı sağlıyorsunuz.

Reddit'te yapılan bir paylaşımda Cyberpunk 2077'nin yakın zamanda Xbox Game Pass kütüphanesine ekleneceği iddia edildi. Aslen 2022 yılına ait sızdırılan görselde Cyberpunk 2077, Xbox Game Pass Ultimate kütüphanesinde görüntülendi.

İddia: Cyberpunk 2077 GamePass'e Gelecek!

Cyberpunk 2077 Game Pass'e Gelecek Mi?

Yakın zamanda sunulacak olan Phantom Liberty DLC'si ve Game of the Year Edition ile birlikte kullanıcı tarafında yeniden ilgi çeken Cyberpunk 2077'nin oyun dünyasının en hızlı yükselen hizmeti Xbox Game Pass'e gelmesi şaşırtıcı olmaz.

Reddit'te paylaşılan görselde Cyberpunk 2077 oyununun Xbox Game Pass UItimate kütüphanesinde yerini aldığı görülüyor. Eğer görsel doğruysa bu durum, oyunun direkt olarak Game Pass'e geleceğini göstermese de bu ihtimali fazlasıyla artırıyor.

"Geçmişte Xbox Game Pass ve PlayStation Plus ile bazı anlaşmalar yaptık, ancak herhangi bir anlaşma olursa, anlaşmaya dair her şey uygun bir zamanda duyurulacaktır. Şu anda bu konuda paylaşacak bir şeyimiz yok."

-CD Projekt Red

Öte yandan Cyberpunk 2077'nin geliştirici CD Projekt Red'in geçmişte Microsoft ile belirli anlaşmalara imza atmış olması da göz önüne alınması gereken gelişmeler arasında. Konunun yeniden gündeme gelmesiyle birlikte birçok kişinin aklında "Cyberpunk 2077 Xbox Game Pass'e gelecek mi?" sorusu canlandı. Uzun süredir gündemde olan bu konu için henüz bir net cevap bulunmasa da CD Projekt Red'in olası anlaşmalar için açık kapı bıraktığını söylemek mümkün.

YORUMLAR