Daha Büyük Ekranlı HTC One Yolda

Android akıllı telefon dünyasının en önemli ve ilgi gören şirketlerinden biri olan HTC, son dönemde çıkardığı HTC One isimli üst seviye akıllı telefonla birlikte adından oldukça söz ettirmişti. Bu başarının devamını getirmeyi düşünen dev şirket, dön dönem

Daha Büyük Ekranlı HTC One Yolda

Android akıllı telefon dünyasının en önemli ve ilgi gören şirketlerinden biri olan HTC, son dönemde çıkardığı HTC One isimli üst seviye akıllı telefonla birlikte adından oldukça söz ettirmişti. Bu başarının devamını getirmeyi düşünen dev şirket, dön dönemlerde rakiplerinin sıkça başvurduğu bir stratejiyi uygulayacak gibi görünüyor. Zira HTC, popüler akıllı telefonu HTC One’ın farklı ve daha büyük bir modelini tanıtmaya hazırlanıyor.

1080p tam HD ekran çözünürlüğünün aynı tutulacağı neredeyse kesin olan fakat ekran büyüklüğünün 5 inç olması beklenen olası cihazın son gelen bilgilere 5 – 6 inç aralığında bir ekranla geleceği öngörülüyor. Bu anlamda bir “phablet” olarak da ifade edebileceğimiz cihazın Galaxy Note 2 ve olası Galaxy Note 3 büyük bir rakip olabileceği düşünülebilir.

T6 kod adını taşıması beklenen cihaza bazı fotoğraflar da yer alıyor. Telefon ait olduğu öne sürülen fotoğraflarda genel tasarıma sadık kalındığını görüyoruz.

2013 sonuna kadar resmi olarak tanıtılacağı iddia edilen ürünün donanım bakımından HTC One’dan çok da farklı olmayacağı öne sürülen bilgiler arasında.

Wordpress 10 yaşını doldurdu

YORUMLAR