Dailymotion Camera

Dailymotion Camera

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 727
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Dailymotion S.A.

Dailymotion Camera, iOS işletim sistemine sahip cihazlar için Dailymotion tarafından hazırlanan resmi video kaydetme uygulamasıdır.

iOS işletim sistemine sahip cihazlar için Dailymotion tarafından geliştirilen resmi video kaydetme uygulaması Dailymotion Camera sayesinde sizler de kendi profesyonel videolarınızı kolayca kaydedebilirsiniz.

Video çekmek için gerekli tüm araçları içeren başarılı bir iOS uygulaması olan Dailymotion Camera ile kaydedeceğiniz profesyonel videolar ile çevrenizdeki herkesi kolayca etkileyebilirsiniz.

İnsana ne zaman ilham geleceği belli olmaz. Bu yüzden nerede olursanız olun kendi videolarını çekebileceğiniz ve anlık olarak başkalarıyla paylaşabileceğiniz bir uygulamaya ihtiyacınız varsa, Dailymotion Camera mutlaka cebinizde bulundurmanız gereken bir uygulama.

Video çekerken duraklatma ve kaldığınız yerden tekrar devam etme özelliği sayesinde daha sonra videolar üzerinde tekrar tekrar düzenleme yapma ihtiyacına gerek duymazsınız. Ayrıca kendi videolarınızı çekerken kullanabileceğiniz farklı filtrelerin yanı sıra kontrast ve parlaklık ayarlarını da kolayca yapabilirsiniz.

HD, 16/9 veya kare formatında çekeceğiniz videoları doğrudan Dailymotion üzerine yükleyerek aileniz ve arkadaşlarınızla sosyal medya kanalları aracılığıyla paylaşabilirsiniz.