Daredevil Başrolünün Yeni Dizisi Yakında Netflix'te!

Daredevil başrolü Charlie Cox'un yeni casusluk dizisi Treason, çok yakında Netflix'te izleyicilerle buluşacak. İşte diziye dair tüm detaylar!

Daredevil Başrolünün Yeni Dizisi Yakında Netflix'te!

Netflix'in yeni bir casus dizisi olan ve başrolünde Noah Centineo'nun CIA avukatı olarak yer aldığı The Recruit'i izleyicilere sunmasının hemen ardından şirket bir yenisini daha yayınlıyor. Daredevil'ın Charlie Cox'unu içeren ve oyuncu kadrosu birbirinden zengin Treason önümüzdeki hafta izleyicilerle buluşacak.

Cox, birkaç gün içinde (26 Aralık'ta) Netflix'te yayınlanacak olan bu yeni 5 bölümlük kısa dizide bulanık bir geçmişe sahip bir MI6 ajanını canlandırıyor. Netflix yeni dizisi Treason'un konusunu şu şekilde özetliyor:

"Rus bir casusla yeniden bir araya geldikten sonra tüm hayatını sorgulamak zorunda kalan bir MI6 yöneticisinin gelecek vadeden kariyeri aniden düşüşe geçer."

Treason Fragmanı

Lawrence rolündeki Cox'a ek olarak kadroda Maddy de Costa rolünde Oona Chaplin ve Kara Yerzov rolünde Olga Kurylenko yer alıyor.

Treason'un yaratıcısı ve yazarı Matt Charman, bu türe kesinlikle yabancı değil. Bunun en büyük örneği, Tom Hanks'in oynadığı Steven Spielberg'in 2015 yapımı Bridge of Spies filmindeki yazar rolüyle En İyi Özgün Senaryo dalında Akademi Ödülü'ne aday gösterilmişti. Charman, Treason'ın basın röportajlarının bir parçası olarak Netflix'e verdiği bir demeçte, "Casusluk türünü her zaman sevmişimdir." dedi.

Peki sizin Treason'dan beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Netflix Şifre Paylaşımı Artık Yasa Dışı Olarak Kabul Ediliyor!
İNTERNET

Netflix Şifre Paylaşımı Artık Yasa Dışı Olarak Kabul Ediliyor!

Bir devlet kurumuna göre Netflix gibi çevrimiçi akış hizmetlerinde sahip olduğunuz üyeliklerin şifrelerini paylaşmak artık yasalara aykırı.

Netflix Nisan Ayı İçerikleri Açıklandı: İddialı Yapımlar Yolda!
Sinema

Netflix Nisan Ayı İçerikleri Açıklandı: İddialı Yapımlar Yolda!

Popüler dijital yayın platformu Netflix'in kütüphanesinde yer alan içeriklerin sayısı artmaya devam ediyor. Paylaşılan bir video ile beraber Netflix'in nisan ayı içerikleri belli oldu.

YORUMLAR