Dark Hearts iOS Üzerinden Her Bölümde Farklı Korkutacak

Dark Hearts dizisi, iOS kullanıcılarına özel bir uygulama ile farklı korku düzeyleri yaratacak.

Dark Hearts iOS Üzerinden Her Bölümde Farklı Korkutacak

Mobil teknolojilerin yükselişi her geçen gün karşımıza yeni sürprizler çıkarıyor. Mobil teknolojiler sayesinde kullanıcılar akıllı cihazlarını kullanarak farklı içerikleri farklı şekillerde kullanabiliyorlar. Bunun son örneğini sevilen korku dizisi Dark Hearts izleyicileri tecrübe etmek üzere.


Hooked Digital Media stüdyoları dizi severlerin tecrübelerini bir üst seviyeye taşımak üzere kollarını sıvadı. Amerika’da severek izlenen Dark Hearts isimli korku – gerilim dizisi iOS cihazlar üzerinden her seyredildiğinde farklı tecrübeler sunacak şekilde tasarlanıyor. Başlangıç olarak stüdyo, Dark Hearts: The Secret of Haunting Melissa isimli bölümün devamını tamamen bu şekilde kurguladı ve iOS için indirilebilir hale getirdi.


Etkileşimli kurgu nasıl çalışıyor?

Stüdyo her bölümde belli kilit durumların seçilerek o kısım hakkında izleyenin yorumlarını alıyor. Bunu dizi oynarken eş zamanlı olarak yapabiliyor. Böylelikle izleyiciler karakter gelişimlerine ve senaryoya bağlı yorum ve önerileriyle diziye bir sonraki bölüm için yol gösteriyorlar. Yorumlar iyice analiz edildikten sonra diğer bölüm kurgusal olarak bu doğrultuda seyircinin isteğine göre çekiliyor.

Kısaca bundan sonra dizilerde kimin öleceğine, kimin yaşayacağına, kimin kimle beraber olacağına senaristler değil seyirciler karar verecek.
Bu yenilik Hooked Digital Media stüdyolarının ilk girişimlerinden biri değil. Senaryoda dinamik ve etkileşimli bölümler kullanarak seyircilerin hikayenin gidişine yön verebilmeleri üzerinde stüdyo uzun süredir çalışıyor ve buna yönelik ürünler hazırlıyor.

iOS 8 nasıl yüklenir?

iOS Video Converter

YORUMLAR