Dead Space 3 Demo Çıkış Tarihi ve Detayları Açıklandı

EA, Dead Space 3'ün demosunu çıkış tarihini ve detaylarını resmi olarak açıkladı.

Dead Space 3 Demo Çıkış Tarihi ve Detayları Açıklandı

Merakla beklenen korku oyunu Dead Space 3'ün demosu için beklenen açıklama yapıldı.

Oyunun yapımcısı EA, Dead Space 3 adına gelecek bir demoyu resmi ağızdan doğruladı. Demo ile ilgili bir açıklama paylaşan EA, çıkış tarihini de paylaştı.

EA tarafından verilen çıkış tarihine göre Dead Space 3'ün demosu 22 Ocak tarihinde indirilebilir olacak. Ayrıca Xbox 360 kullanıcıları buradan kayıt yaptırarak demoya 1 hafta önceden ulaşma şansına sahipler.

EA firmasının demo ile ilgili açıklaması:

"Demoda, zoraki kahramanlarımız Isaac Clarke ve John Carver (yeni co-op yoldaşınız) ile beraber uzayın derinliklerine sürüklenecek; Necromorphlar ile kaplı buz gezegeni Tau Volantis'e düşeceksiniz. Dead Space 3; seride yer alan korku, aksiyon, ses, ve sunum gibi ögeleri yeni elementlerle (co-op gibi) birleştirerek en tutkulu Dead Space tecrübesini sizlere yaşatacak."

Dead Space 3'ün tam sürümü ise demodan yaklaşık 2 hafta sonra, 8 Şubat tarihinde  piyasada olacak.

Dead Space 3 Oynamanın İki Yolu
OYUN

Dead Space 3 Oynamanın İki Yolu

EA ve Visceral Games işbirliği ile hazırlanan Dead Space 3 için bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Dead Space 3'ü ister tek başınıza, mühendis Isaac Clarke olarak, oynayabileceğiniz; isterseniz de John Carver ile beraber, iki kişi, takım olarak oynayabileceğinizin altını çizen bu videoda, oyunun hikayesinin iki şekilde de farklı deneyimler sunduğuna değiniliyor.

Dead Space 4 Gelecek!

YORUMLAR