Deadpool 3, Wolverine ile Geri Dönüyor!

Ryan Reynolds, Deadpool hayranlarına yayınladığı video ile müjdeyi verdi. Deadpool 3 vizyon tarihi ve konusu haberimizin devamında!

Bir süredir Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olacağı konuşulan Deadpool ile ilgili yeni bilgiler geliyor. Deadpool 3 filmi hakkında video paylaşan Ryan Reynolds, filmde Hugh Jackman'ın hayat verdiği Wolverine karakterinin de yer alacağını söyledi.

Marvel serisinde esprileri ile adından söz ettiren Deadpool karakteri, gelmiş geçmiş en çok sevilen ve en çirkin anti-kahramanlardan biri olarak biliniyor. 

Deadpool 3 Filminde Wolverine de Olacak

Hazırlıklarına başlanan Deadpool 3 filmi için Ryan Reynolds Twitter hesabından bir video yayınladı. 

 “D23’ü kaçırdığımız için çok üzgünüz, ancak uzun süredir yeni Deadpool filmi için çok çalışıyoruz. MCU’daki ilk günümün kendini özel hissetmesi gerekiyor. Karaktere sadık kalmamız, yeni bir derinlik katmamız gerekiyor. Bunun için motivasyon ve anlam bulmayı ihmal etmemeliyiz. Her Deadpool filminin öne çıkması ve diğerlerinden ayrılması gerekiyor. “ şeklinde konuştu.

Aynı zamanda bu olayın kendisi için bir meydan okuma olduğunu söyleyen oyuncu, Hugh Jackman'a Wolverine karakterini bir kez daha oynamak isteyip istemediğini sordu. Marvel Sinematik Evreni (MCU) hayranları da paylaşılan videoya yoğun ilgi gösterdi. Video, 21 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.

Ryan Reynolds, serinin üçüncü filmi olan Deadpool 3'ün 6 Eylül 2024'de izleyiciyle buluşacağını da söyledi. 

Marvel Filmleri Hangi Sırayla İzlenir?
Sinema

Marvel Filmleri Hangi Sırayla İzlenir?

Marvel filmleri izleme sırası nasıl olmalı sorusunun yanıtı, Marvel evreninde yer alan süper kahraman yapımlarını daha önce izlememiş olan kişiler tarafından oldukça merak ediliyor.

YORUMLAR