Destiny 2 Ücretsiz Oldu, Hemen İndirin!

Ücretsiz Destiny 2 nasıl indirilir?

İlk tanıtıldığı dönemde beklenen heyecanı sağlayamayan Destiny 2 DLC, güncelleme ve hata düzeltmeleri aldıkça daha oynanabilir hale gelmişti. Fakat Activison ile yolları ayrılan geliştirici Bungie, Destiny 2'yi ücretsiz hale getiriyor.

Daha önceden de Destiny 2'yi kısa süreliğine ücretsiz yapan Bungie, artık oyunu tamamen ücretsiz yapma kararı aldı. Stüdyo, Destiny 2'yi ücretsiz olarak indirmeye sunacak ve bundan sonra oyunun ismini "Destiny: New Light” olarak değiştirecek. 17 Eylül'de indirmeye açık hale gelmesi planlanan yapımın oynanış olarak değişeceği aktarıldı.

Destiny 2 Yeni Bölümler

17 Eylül'e kadar sürecek olan genişlemelerin tümü temel ve ücretsiz deneyimin bir parçası olacakken yaklaşan Shadowkeep dahil gelecekteki genişlemeler ise ücretli şekilde kullanıcılara sunulacak. Bunun haricinde Steam'e de geleceği belirtilen Destiny 2, Cross Save sayesinde farklı platformlarda tek hesap kullanmayı mümkün kılacak.

Şu anda satıştan kaldırılan ve 17 Eylül'e kadar oynanması mümkün olmayan oyunu daha önceden satın alanlar bu bilgilerden biraz rahatsız olabilir. Ancak geliştirici Bungie'nin eski hesaplara çeşitli karakterler ve hediyeler dağıtacağı da söylentiler arasında. Bungie tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"Destiny 2: New Light, Destiny 2'nin dünyalarını ve tüm temel modlarını, etkinliklerini ve ödüllerini kapsayan, herhangi bir engel olmadan, her oyuncunun deneyimleyebileceği yepyeni bir aksiyon oyunu olacak. Destiny 2: New Light ile herkes Destiny 2 oynayabilir ancak ücretli olacak Shadowkeep güncellemesi bizim gelecekte aradığımız bir örnektir"

Destiny 2 Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: Intel Core i3 3250 / AMD FX-4350
  • Grafik İşlemci: Nvidia GTX 660 / AMD Radeon HD 7850
  • Bellek: 6 GB RAM
  • Depolama: 105 GB

Destiny 2 Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: Intel Core i5 2400 / AMD Ryzen 5 1600X
  • Grafik İşlemci: Nvidia GTX 1060 / AMD R9 390
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Depolama: 105 GB

YORUMLAR